ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ

  
 ΓΡΑΦΕΙ: O ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
   Ο ''ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ''


Εκεί, προς το τέλος του 2016, 18 με 19 Δεκέμβρη σας είχα πει ότι οσονούπω θα γεμίσουν οι  ρούγες των χωριών και τα ‘’πολιτιστικά κέντρα’’ των πόλεων με τσαρλατάνους-γυρολόγους εμπόρους ελπίδας-‘’πολιτικούς’’!!! Δεν υπήρξα ΜΑΝΤΗΣ ποτέ αλλά, σε αυτή τη ζούγκλα του απάνθρωπου συστήματος που ζούμε και με το ζόρι μας αφήνουνε να αναπνέουμε, δυστυχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι εναλλάσσονται σε αυτό που λέγεται εξουσία.
Πάλι τα ίδια ποντίκια (όπως αποκαλούνται μεταξύ τους) φωνάζουν με στόμφο και ξεδιαντροπιά ότι θα μπούνε ξανά μπροστά!!! Κάτι παιδιά από το παρελθόν έρχονται πάλι να ξαναπιάσουν το κουτάλι της εξουσίας. Μου θυμίζουν μία οικογένεια πολύ παλιά στο χωριό μας. Κτηνοτρόφοι με πολλά γιδοπρόβατα. Φτωχοί άνθρωποι, όπως οι περισσότεροι τότε, και είχαν μόνο ένα κουτάλι.
Όταν κάθονταν για φαγητό τα αδέρφια, το κουτάλι εναλλασσόταν από χέρι σε χέρι μέχρι να τελειώσει η κατσαρόλα!!!! Και καλά αυτοί είχαν ένα κουτάλι. Εμείς ως λαός έχουμε πολλά. Δεν μπορούμε κάπως να τελειώσουμε (πολιτικά) με αυτά τα… καλόπαιδα του συστήματος που γυροφέρνουν στη ζωή μας σαν τα τσακάλια;; Δεν μπορούμε να τους φωνάξουμε δυνατά;; ΟΧΙ ΡΕ θα πορευτούμε με τα δικά μας ΚΟΥΤΑΛΙΑ. Δεν θα αφήσουμε άλλο τη ζωή μας στα δικά σας χέρια..!
Τούτες τις μέρες μαθαίνω επίσης ότι οι αγρότες ετοιμάζονται πάλι για κινητοποιήσεις ζητώντας κατά τα άλλα να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους. Σαν κοινωνικός τους σύμμαχος θέλω να τους δώσω μία συμβουλή ΑΚΡΩΣ ΤΑΞΙΚΗ.
Φίλοι Αγρότες, αν στον αγώνα σας δεν συνεργαστείτε σωστά και με άλλες λαικές κοινωνικές ομάδες, όσα ''πεσκέσια'' και να πάτε στον πρωθυπουργό στο τέλος ένα ΞΕΡΟ ΟΧΙ θα πάρετε.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................