Γιώργος Θεοδώρου: Μια απάντηση στο μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά με αφορμή τα πανηγύρια το 15Αύγουστο


Με αφορμή την ανάρτηση του Μητροπολίτη μας

Γράφει ο:  Γιώργος Θεοδώρου

      Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμάς, σε ανάρτησή του στο "xiromero news" της 3 Αυγούστου με τίτλο "Μεταβάλουν τον κατανυκτικό Δεκαπενταύγουστο σε κοσμικό ξεφάντωμα'', (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)  
ανάμεσα στα άλλα τονίζει: ''Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Δεν θέλω να πιέσω κανέναν. Δεν πολεμώ την ψυχαγωγία, την αναγκαία ξεκούρασί(η) σας .Δεν θέλω να σας στερήσω  την ψυχαγωγία ,την ξεκούρασι(η) τη τη χαρά'', και μετά από τέσσερις σειρές τονίζει: "εφιστώ την προσοχή των Εφημερίων και των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων. Καμιά σχέσι (η) και συμμετοχή δεν θα έχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις....".
    Με όλο το σεβασμό. Άλλο οι επιθυμίες κι άλλο τα αποτελέσματα του άρθρου.
    Σεβασμιότατε, αν τώρα, που μαζεύονται ''πέντε '' άνθρωποι στα χωριά, που ρημάξανε αφού φρόντισαν γι' αυτό οι εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές, δεν προβούν προκειμένου να ''χαρούν'' σε τέτοιες εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, πότε θα πρέπει να τις κάνουν; ποιοί; για ποιους και για πόσους; Εκτός αν προτιμάτε να σταματήσουν να γίνονται.
      Σεβασμιότατε, τα μέλη των Δ/Σ των Πολιτιστικών Συλλόγων, που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις αυτή την περίοδο μπορούν. Αυτή τη περίοδο μπορούν να συνεβρίσκονται, λόγο αδειών, όσο υπάρχουν κι αυτές μιας και προτιμούν την γενέτειρα κι όχι τις διάφορες χλιδάτες ( !) παραλίες!...............

Δείτε εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................