Δυνατό ντεμπούτο για Κυριαζή


Στη διάρκεια του χειμώνα ο Γιάννης Κυριαζής χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει πολύ από την υπομονή του, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο χέρι και το πόδι, μετά από ατύχημα, που είχε με το ποδήλατο του. 
Περίπου τέσσερις μήνες από εκείνο το ατύχημα, ο πρωταθλητής του ακοντισμού επέστρεψε και πάλι στη δράση καθώς συμμετείχε σε αγώνες στην Αριζόνα, όπου πέτυχε 77,92 μέτρα στον ακοντισμό και έδειξε να μην έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο από την πολύμηνη περιπέτεια. 

Μάλιστα ο νεαρός αθλητής έριξε με μικρή φόρα, καθώς ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε. "Υπολογίζω πως στον επόμενο αγώνα μου, σε δύο εβδομάδες θα ρίξω με όλη τη φόρα. Το χέρι δεν είναι απόλυτα έτοιμο, καθώς με ενοχλεί λιγάκι. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά", είπε ο φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, που έχει ατομικό ρεκόρ 78,41 μ., επίδοση που φαίνεται πως θα απειλήσει πολύ σύντομα.
aek 365
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................