Ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ,



"Αλληλεγγύη" λέξη και έννοια συνδεδεμένη με την ζωή και την καθημερινή μας πρακτική, απλώνουμε το χέρι μας στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, είμαστε παρόντες σε κάθε τι που σημαίνει προσφορά και δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσής του και τελικά ποιοτική πορεία της κοινωνίας μας. Στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια! Ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, στις 18 Δεκέμβρη , στο Μουσικό σχολείο Αγρινίου! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν, στους μουσικούς, στους ανθρώπους που αφιλοκερδώς εργάζονται για την επιτυχία των εκδηλώσεων κ.λ.π., σε όλους τους συμπολίτες μας που -είμαι σίγουρη- θα συνδράμουν αλλά και θα χαρούν 2 υπέροχες χορευτικές βραδιές. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

(Στις 11 Δεκέμβρη η συμμετοχή των ομάδων παραστάσεων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ").Καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους να δώσουν δυναμικό παρόν!!! 


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τασούλα Γεωργιάδου
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................