Παραδοσιακό λουκάνικο από το κρεοπωλείο ''ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ'' και τον Κώστα Μασαλή





Η παρασκευή από την πρώτη ως την τελευταία φάση εκτέλεσής της στηρίζεται στον παραδοσιακό τρόπο.

το κρέας, που είναι και η πρώτη ύλη του λουκάνικου, να προέρχεται από χοιρινό . Ρίχνουμε (πιπέρι μαύρο,πιπέρι κόκκινο,αλάτι,πράσο) , μπαίνει στη μηχανή του κιμά και  αρχίζει η διαδικασία παρασκευής…




















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................