Η Παπαστράτος 85 χρόνια στο πλευρό των καπνοπαραγωγών




Τα 85 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, γιόρτασε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η εταιρεία Παπαστράτος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλιό λιθογραφείο της εταιρείας στον Πειραιά, που πλέον ονομάζεται «Προορισμός Παπαστράτος».
Η εκδήλωση έγινε παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.
Πέρασαν 85 χρόνια από τότε που οι αδελφοί Παπαστράτου έθεσαν σε λειτουργία τις πρώτες μηχανές παραγωγής τσιγάρων στο ιστορικό, πλέον, εργοστάσιο του Πειραιά και σήμερα η εταιρεία τίμησε στο πρώτο της σπίτι, την ιστορία και τους ιδρυτές της.
Στο παλιό λιθογραφείο της Παπαστράτος γίνεται μια αναδρομή για όσα συνέβησαν. Μέσα από φωτογραφίες, στιγμιότυπα και αντικείμενα, το πλούσιο αρχείο της εταιρίας αναδεικνύει τη δυναμική της μέσα από τα πρόσφατα επιτεύγματά της και στρέφει το βλέμμα σε όσα ετοιμάζει προσεχώς.

Δείτε: εδώ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................