Φίλης: «Επλανήθημεν» με τα «σεισμόπληκτα» λύκεια του Ξηρομέρου και την ποσόστωση στους μαθητές…




Η πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Θέρμο ο πρόεδρος της Β” ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Καραμητσόπουλος, είχε και μια ενδιαφέρουσα είδηση που δυστυχώς και αυτή πέρασε στα «ψιλά».
Ο κ. Καραμητσόπουλος, από τους λίγους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς της περιοχής που είχε το θάρρος να μιλήσει για «σκανδαλώδη απόφαση» του υπουργού Παιδείας να συμπεριλάβει δηλαδή τα λύκεια των δήμων Ακτίου – Βόνιτσας και Ξηρομέρου στα «σεισμόπληκτα» (σ.σ. του σεισμού της Λευκάδας τον Νοέμβριο του 2015) , ώστε οι μαθητές τους να μπουν με ποσόστωση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ τα σχολεία αυτά έκλεισαν μόνο για δυο μέρες (!) έθεσε το θέμα στον κ. Φίλη που ως γνωστόν το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Θέρμο για τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου. Η απάντηση του υπουργού ήταν αποκαλυπτική και μάλλον χαρακτηριστική του πόσο ενημερωμένο ήταν το Υπουργείο για την πραγματικότητα.

Ο Νίκος Φίλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Β’ ΕΛΜΕ μετά από τη συνάντηση που είχε μαζί του ,  αναγνώρισε το λάθος και δήλωσε επί λέξει ότι «κάποιοι μας ξεγέλασαν».
Δείτε: Εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................