Κρεμάει τα παπούτσια ο Αρχηγός


Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια  O Αρχηγός

Την απόφαση του να  κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε ο Αρχηγός της Α.Ε.Μπαμπίνης Θανάσης  Τσαπραίλης όπως ανακοίνωσε  αποσύρεται από τά γήπεδα, ύστερα από 30 χρόνια ενεργού δράσης σε ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματία  του νομού μας .
Ο έμπειρος άσος της Α.Ε.Μ ευχαρίστησε τον κόσμο τους ποδοσφαιριστές,τη Διοίκηση,τους προπονητές πού πέρασαν από την ομάδα,  για την στήριξη τους στό πρόσωπό του.  
ο ίδιος αναφέρει σε δήλωσή του
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους φίλους μου και όλους τους Μπαμπινιώτες τους συναθλητές μου ,Διοίκηση και προπονητές για τις αξέχαστες στιγμές που περάσαμε αυτά τα χρόνια με την ομάδα, Θα μου λείψετε τόσο εσείς όσο και το όμορφο χωριό σας εύχομαι υγεία σε όλους και καλή πορεία στην Α.Ε.Μ.... ήταν το σχόλιο του Θανάση Τσαπραίλη.

Σημείωση: O Θανάσης υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους ποδοσφαιριστές καθώς τον διέκρινε η αγωνιστικότητα η ομαδικότητα  το ύφος και το ήθος ....Θανάση σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................