Δεύτερος στο NCAA ο Γιάννης Κυριαζής

Ο Γιάννης Κυριαζής με βολή στα 77,25μ. κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον ακοντισμό στο Κολεγιακό πρωτάθλημα και επιστρέφει στην Ελλάδα.
Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα θα πάρει την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Κυριαζής έχοντας ολοκληρώσει έναν άκρως επιτυχημένο κύκλο αγώνων στις ΗΠΑ. Ο αθλητής έκανε τον τελευταίο του αγώνα τα ξημερώματα στο Γιουτζίν, όπου με βολή στα 77,25 μ. κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Ο αθλητής κατάφερε να πετύχει την καλύτερη βολή στην τελευταία του προσπάθεια, ωστόσο στη διάρκεια του αγώνα είχε μικρές ενοχλήσεις στον ώμο, από τον τραυματισμό του χειμώνα.
Ο Κυριαζής, ο οποίος εντυπωσίασε αρχές Απριλίου με την βολή του στα 81,87 μ. θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη και αν είναι καλά, θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Πρωταρχικός στόχος του ίδιου και του προπονητή και πατέρα του, Θωμά Κυριαζή είναι να ταξιδέψει υγιής στο Άμστερνταμ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Νικητής στον αγώνα του Γιουτζίν ήταν ο Κρις Τόμσον με 77,64 μέτρα. Οι υπόλοιπες βολές του Κυριαζή ήταν: 74,19 μ.,71,42 μ., 74,23 μ., 71,09 και ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια.
sport 24
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................