Τιμητική βράβευση της Αγγελικής Τσόλη (κόρη της Ευφροσύνης Βλ.Χρυσικού) ως υπότροφης του Ιδρύματος Fulbright για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ινστιτούτο Τεχνών του Σικάγου στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα. 13.6.2016




Τιμητική βράβευση της Αγγελικής Τσόλη (κόρη της Ευφροσύνης Βλ.Χρυσικού) ως υπότροφης του Ιδρύματος Fulbright για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ινστιτούτο Τεχνών του Σικάγου στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα. 13.6.2016
Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 επιλέχθηκαν 9 άτομα για Μεταπτυχιακές Σπουδές ενώ συνολικά δόθηκαν 66 Υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς πολίτες (ακαδημαϊκούς/ερευνητές, καλλιτέχνες, φοιτητές, καθηγητές στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση).Η επιλογή έγινε μετά από αυστηρή κριτική και από ένα μεγάλο εύρος υποψηφίων με εξαιρετικά υψηλά προσόντα.
H απονομή έγινε από τον Αμερικανό Πρέσβη μαζί με τον Υπουργό Παιδείας και τη διευθύντρια του Ελληνικού Προγράμματος Fulbright.
Το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα είναι το παλαιότερο Fulbright Program στην Ευρώπη και το δεύτερο παλαιότερο στον κόσμο.















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................