ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Eυχαριστήρια επιστολή


Πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση του Ομίλου ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, για το ημερολογιακό έτος 2016. Με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τους μαθητές των τμημάτων μας, τους φίλους από άλλους φορείς, τον κόσμο που χρόνια τώρα αγκαλιάζει την προσπάθειά μας και βοηθά με κάθε τρόπο.
Ήταν ένα λαμπερό Κυριακάτικο απόγευμα!! 
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των χορευτικών μας ομάδων , τα παιδιά και τους γονείς τους, φίλους και συγγενείς που στόλισαν την εκδήλωσή μας με το χορό με τη χαρά , με τη συγκίνηση.
Ευχαριστούμε τις Κυρίες του Ομίλου αλλά και φίλες απ' τους άλλους συλλόγους για τον υπερβολικά πλούσιο μπουφέ με γλυκά και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, τη συμμετοχή τους και τον καλό τους λόγο :
Τον Σύλλογο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ,
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης "ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ", 
Tον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ".
Θερμές ευχαριστίες για την τιμητική παρουσία του στον κ. ΘΕΜΗ ΓΑΜΒΡΟΥΛΗ, πρόεδρο Δ.κοινότητας Αγίου Κων/νου , ιδιαιτέρως δε ευχαριστούμε από καρδιάς της Κυρία ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ, Υπεύθυνη εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης στον Δήμο Αγρινίου.
Τέλος, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στο Κτήμα Amaro και ιδιαίτερα στην Κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ , που για πολλοστή φορά βοήθησε με κάθε τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης (Βασιλόπιτες, μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων, δώρα για τη λαχειοφόρο κ.α.)


ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Share on Google Plus

2 σχόλια:

  1. αυτό το κείμενο τι σχέση έχει με Μπαμπίνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδα μας, με αφορμή καλοπροαίρετο σχόλιο ανώνυμου συμπατριώτη μας που αναρωτιέται για τη σκοπιμότητα προβολής, από τις σελίδες μας, του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου ¨ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ¨ που έχει έδρα το Αγρίνιο, καταθέτει την άποψή της:
    Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος ¨ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ¨
    είναι ένα σωματείο που επί είκοσι τρία συναπτά έτη υπηρετεί με σεβασμό την παράδοση και είναι μία από τις λιγοστές οάσεις δημιουργίας στο άνυδρο πολιτιστικό τοπίο του Νομού μας.
    Αποτελεί κύτταρο συλλογικότητας και συνοχής για την περιοχή μας, σκύβει με ευλάβεια στην πολιτιστική μας κληρονομιά κρατώντας ζωντανά ήθη, έθιμα, παραδόσεις (χορός, μουσική, δρώμενα).
    Επίσης διδάσκει χορούς από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας  και είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της Αιτωλοακαρνανίας όταν τα τμήματά του παρουσιάζουν τα προγράμματά τους σε διάφορα φεστιβάλ.
    Παράλληλα η ¨ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ¨ διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με το χωριό μας αφού κατ’ επανάληψη έχει πλαισιώσει αφιλοκερδώς τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις.
    Επιπρόσθετα, πολλά τέκνα της Μπαμπίνης συμμετέχουν στα χορευτικά και θεατρικά δρώμενα του Ομίλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................