Ευχαριστήρια επιστολή της Α.Ε.Μπαμπίνης για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου





Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αποστόλη Πανταζή απέστειλε ο πρόεδρος της Α.Ε.Μπαμπίνης Παύλος Μπαρμπαρούσης  θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκτιμώντας  ιδιαιτέρως  της προσφορά  σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί  υποχρέωση  να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική οικονομική ενίσχυση την τρέχουσα αγωνιστική  περίοδο.
Η προσφορά  σας αυτή, αποκτά   διπλό  νόημα  και αξία, δεδομένης  της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει  βαθύτατα   όλοι την κοινωνία  και τον αθλητισμό  και <<έρχεται>> να αποδείξει  ότι η αλληλεγγύη  όλων  των φίλων προς την ομάδα μας  είναι τόσο  σημαντική  που συμβάλει σε μεγάλο  βαθμό για  μια άξια  πορεία.  
Η ομάδα μας μετά από τιμωρία και πρόστιμο που τις επιβλήθηκε από την ΕΠΣΑΝΑ ( 180€) και αδυναμία για την καταβολή αυτού αλλά και με κίνδυνο  διακοπής της ομάδας από το πρωτάθλημα  ο πρόεδρος Παύλος Μπαρμπαρούσης  επισκέφτηκε  τον κ. Αποστόλη Πανταζή  ζητώντας του την ενίσχυση της ομάδος , ο κος Πανταζής  ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας  και κατέβαλε ο ίδιος τα έξοδα του προστίμου και η ομάδα θα συνεχίσει  κανονικά στο πρωτάθλημα .Τον ευχαριστούμε θερμά .


Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την πορεία της ομάδος μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή καθώς  οι οικονομική πόροι είναι ανύπαρκτη 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................