Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών




Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στην Πρόεδρο Διονυσία Σαμαντά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», το οποίο βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών με το βραβείο Αικατερίνης Π. Οικονόμου, για τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά.
Το Εργαστήρι για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδα 2007-2013.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε δαπάνες που πιάνουν τόπο, άλλωστε στόχος μας πάντοτε ήταν και παραμένει να κατασκευάζουμε έργα τα οποία είναι χρήσιμα και λειτουργικά για την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας συμπληρώνοντας πως «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει δίπλα στους φορείς και τους πολίτες που έχουν ανάγκη».
Να σημειώθηκε πως το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Δημήτριος Νανόπουλος στην Πρόεδρο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» Διονυσία Σαμαντά, στην πανηγυρική τελετή στη μεγάλη αίθουσα της Ακαδημίας Αθηνών. Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών πολλών ανθρώπων, όπως ανέφερε η κυρία Σαμαντά αναφερόμενη στις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Εργαστήρι στα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες (κινητικές, αισθητηρίων οργάνων, λόγου, ελαφρές ψυχικές διαταραχές, αυτισμό, σύνδρομο Down και άλλες) καθώς και στις οικογένειές τους.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................