Συνταγή για ένα χειμωνιάτικο φαγητό από ένα παραδοσιακό μάγειρα και ειδικό στο κρέας τον Μπαρμπα Γιάννη Μασσαλή
προβατίνα με τραχανά 6 ατόμων
Υλικά
2 κιλά προβατίνα
1/2 τραχανά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 πουμαρό
αλάτι -πιπέρι
Αφού κόψουμε το κρέας σε μερίδες το ρίχνουμε στην κατσαρόλα να βράσει,το ξαφρίζουμε και αλλάζουμε το νερό, στη συνέχεια ρίχνουμε τα υλικά κρεμμύδια αλάτι,πιπέρι, πουμαρό και όταν βράσει το κρέας ρίχνουμε τον τραχανά στην κατσαρόλα για 20 λεπτά και το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
καλή επιτυχία
έν Μπαμπίνη
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.