Πήρε βαθμό ο ΠΑΟΚ στο Θέρμο



Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας ύστερα από το 0-0 με τον Θέρμιο Απόλλωνα.
Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ (παρόλο που έχασε μόλις στο 15΄με τραυματισμό τον Νίκο Μυλωνά) καλά οργανωμένο αμυντικά να έχει κλείσει τους διαδρόμους και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να φτάσει κοντά σε ένα πολύτιμο γκόλ..Απο την πλευρά του ο Απόλλωνας υποτίμησε τον αντίπαλό του και έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση για γκόλ.
Το μάτς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 11′ με κεφαλιά του Πύθουλα να φεύγει άουτ. Για την γηπεδούχο ομάδα στο πρώτο ημίχρονο καταγράφονται μόνο δύο αξιόλογες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δίχτυα του Κατερινόπουλου και συγκεκριμένα μια κεφαλιά του Αγγέλη στο 27′ που καταλήγει άουτ και μια κεφαλιά του Ράπτη στο 44′ που μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βλέποντας ότι δεν είναι εύκολο το παιχνίδι γιαυτούς,ανέβασαν την αποδοσή τους,πίεσαν τον αντιπαλό τους και δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις για να πετύχουν το γκόλ της νίκης κάτι που δεν έγινε ούτε στο 81΄με τον Κ.Κοκώνη να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι μετά απο ατομική προσπάθεια και σούτ..
Οι φιλοξενούμενοι όμως θα μπορούσαν να κλέψουν το μάτς στο 88′ όταν σε αντεπίθεση ο Μπιτσικώκος βγάζει με κάθετη μπαλιά τον Παπαδόπουλο απέναντι απο τον Ευθυμίου,με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να πλασάρει,η μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά να διώχνουν οι αμυντικοί πριν φτάσει στον Μπιτσικώκο που ακολούθησε την φάση.
Κυριότερες φάσεις:
11′ Εκτέλεση κόρνερ απο τον Τασούλη κεφαλιά του Πύθουλα άουτ.
27′ κεφαλιά του Αγγέλη ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
44′ Εκτέλεση κόρνερ ο Ράπτης ψηλότερα απο όλους πιάνει την κεφαλιά με τον Κατερινόπουλο να μπλοκάρει.
54′ Ο Καρβελάς ανενόχλητος πιάνει το σούτ αλλά ο Κατερινόπουλος μπλοκάρει.
58′ Ο Καραλής εκτελεί φάουλ ο Αριστόπουλος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι δεν πιάνει καλά την κεφαλιά που φεύγει άουτ.
61′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Τόσκα ο Κατερινόπουλος διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
66′ Καλό σούτ του Αργύρη η μπάλα φεύγει άουτ.
70′ Σούτ το Κ.Κοκώνη η μπάλα αποκρούεται απο σώματα αμυντικών και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κατερινόπουλος
74′ Σούτ το Κράνη απο πλάγια αριστερά η μπάλα φεύγει παράλληλα με την εστία και καταλήγει άουτ.
81′ Ο Κ.Κοκώνης με ατομική προσπάθεια ελευθερώνεται και κάνει σούτ με την μπάλα να βρίσκει στην ρίζα του δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
88′ Ο Μπιτσικώκος με ωραία κάθετη μπαλιά βγάζει τον Παπαδόπουλο απέναντι απο τον Ευθυμίου,ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πλασάρει,η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά διώχνουν οι αμυντικοί πριν φτάσει στον ξεμαρκάριστο Μπιτσικώκο.
90+ Ο Πολίτης απο αριστερά κάνει σούτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
Διαιτητές: Λιόνας, Κωσταράς ,Κουτρομάνος
ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΣ) Ευθυμίου,Κυριάκος,Κώης(72’Κράνης),Ράπτης,Κοκώνης.Ε, Βασιλάρης,Κοκώνης.Κ,Καλοκαίρης,Αγγέλης,Καρβελάς,Τζαμαλής.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ) Κατερινόπουλος,Καραλής.Ε,Αριστόπουλος,Μυλωνάς.Ν( 15′ λτ Ιορδανίδης)Πύθουλας,Κόκοτος,Μυλωνάς.Ι,Τασούλης(60’Μπελεβώνης),Ντόβρος(75′ Γαλανόπουλος),Μπιτσικώκος,Παπαδόπουλος
agrinio 24News

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................