Πρόκριση για τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1 - 0 τον Παναμβρακικό



Από τους διακριθέντες ο συγχωριανός μας Γιάννης Κατερινόπουλος


Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο ΠΑΟ Καλυβίων που κέρδισε στην έδρα του τον Παναμβρακικό Μπούκας με 1 - 0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι και η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου πήρε τη νίκη - πρόκριση χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Ντόβρος στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Καλυβίων, που παρατάχθηκε με αλλαγές, ήταν καλύτερη, προηγήθηκε και είχε τον έλεγχο. Οι παίκτες του Παναμβρακικού, που επίσης παρατάχθηκε με αλλαγές, προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κατερινόπουλο που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε "παρών".
Το φιλμ του αγώνα.
5΄ Γκόλ. Ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύεται τη μεγάλη μπαλιά του Μυλωνά, ξεφεύγει απο αριστερά και δίνει έτοιμο γκόλ στο Ντόβρο που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
8′ Ο Δράκος εκτελεί φάουλ έξω απο την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια του Κατερινόπουλου.
16′ Καλό σούτ του Λ. Καραλή απο το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει άουτ.
28′ Ατομική ενέργεια του Οικονόμου απο δεξιά, ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει μόνος του τη φάση αλλά τον προλαβαίνει ο Ρόκκος και μπλοκάρει την μπάλα πριν τον πλασάρει.
53′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο το Μακρή αποκρούεται με δυσκολία απο τον Κατερινόπουλο.
55′ Ατομική ενέργεια του Οικονόμου σε αντεπίθεση απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή και “σπάει” την μπάλα στον Καραλή που πλασάρει αδύναμα και η μπάλα απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.
72′ Καλό σούτ του Δημήτρη Τσιτσομήτσου μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.
74′ Σέντρα σούτ του Τασούλη αποκρούει με δυσκολία ο Ρόκκος.
78′ Και πάλι ο Οικονόμου απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή αλλά δε δίνει σωστά τη μπάλα στον ξεμαρκάριστο Ντόβρο που τη βρίσκει ελάχιστα και απομακρύνεται απο τους αμυντικόύς.
86′ Πολύ καλό σούτ του Στάμου μπλοκάρει ο Καερινόπουλος
88′ Ο Αρκουμάνης μόνος απέναντι απο τον Ρόκκο προσπαθεί να τον “κρεμάσει” αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Διονυσάτος, Νταλαπέρας Ν., Μυλωνάς, Πύθουλας, Παπαδόπουλος, Μυγδάκης, Ντόβρος (80′ Αρκουμάνης), Λ. Καραλής (68′ Τασούλης), Οικονόμου (80′ Γαλανόπουλος).ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Λάμπρος Τραγουδάρας): Ρόκκος, Αργύρης, Παπανίκος Α. (46′ Τσιτσομήτσος Δ.), Καραλής, Μπεκατώρος, Χαρδαλιάς(75′ Ζαβιτσάνος), Μακρής, Δράκος (46′ Στάμος), Κυροσίμος, Παπανίκος Ζ., Τσιάκαλος.
πηγή: agrinio24.com

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................