Το Καλοκαίρι στο χωριό




πολλοί συγχωριανοί μας προγραμματίζουν τις διακοπές τους. Κάποιοι πάλι, ψάχνουν την ευκαιρία για ένα πέρασμα απ’ το χωριό μας, για ξεκούραση, δουλειές αλλά και διακοπές!
Εδώ στη Μπαμπίνη, οι συγχωριανοί μας που ζουν μακριά, θέλοντας να επισκεφτούν τον τόπο τους, συνδυάζοντας και τις διακοπές την περίοδο του καλοκαιριού, έρχονται να ζήσουν λίγες μέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και ξενοιασιάς, αλλά και να συναντήσουν τους συγγενείς και τους συγχωριανούς τους.
Το καλοκαίρι στη Μπαμπίνη, όπως συνήθως και σ’ όλα τα χωριά διοργανώνονται εκδηλώσεις. Στή Μπαμπίνη το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις η προσέλευση του κόσμου είναι ΜΕΓΑΛΗ , με αποτέλεσμα οι εκδηλώσεις, να έχουν καθιερωθεί και να διαρκούν 5-6 μέρες με γλέντια, χορευτικά συγκροτήματα, πάρτι νεολαίας, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις,ποδοσφαιρικούς αγώνες, περιπάτους σε αρχαιολογικούς χώρους και επισκέψεις σε μοναστήρια κ.α.

Ναι μεν το καλοκαίρι συνδυάζεται με διακοπές σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος αλλά πολλά απ’ τα παραπάνω σε προτρέπουν να επισκεφτείς το χωριό σου και να περάσεις λίγες μέρες απολαμβάνοντας τη ζωή του χωριού.

foto: Καλοκαιρινές στιγμές στη Μπαμπίνη






























Το blog Μπαμπίνη ΙΝ εύχεται ένα υπέροχο καλοκαίρι σ’ όλους τους Μπαμπινιώτες και τους φίλους του.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................