ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!





.Σε ποιό βαθμό είστε ικανοποιημένος(η) από το εκλογικό αποτέλεσμα και για ποιούς λόγους ο συνδυασμός σας δεν πέτυχε την απόλυτη πλειοψηφία. Αναφέρατε τον κυριότερο.

.Εάν προτίθεστε να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας και να εκλεγείτε Δήμαρχος.

.Αν γνωρίζετε ,από την εμπειρία σας, με τί κριτήρια κατανέμονται οι πόροι , από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στους τρείς (3) νομούς και κατ’επέκταση στους επιμέρους Δήμους της Αιτωλ/νίας.

.Εσείς ως Υποψήφιος(α)  Δήμαρχος, με ποιό κριτήριο θα επιθυμούσατε να επιμερίζονται αυτοί οι πόροι ;

.Σε τί ενέργειες θα προβείτε, ως Δήμαρχος, εάν νόμιμοι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς του Δήμου μας, απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των ιχθυοτροφείων σε ειδικές προστατευτικές ζώνες.

.Τι θα κάνατε ως Δήμαρχος, εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην περαιτέρω κατάργηση – συγχώνευση δημόσιων σχολείων του Δήμου μας.

.Εάν, ως Δήμαρχος, θα υποστηρίξετε το δίκαιο, ώριμο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα του αγροτικού κόσμου –της ευρύτερης περιοχής Ξηρομέρου- για επαναφορά της καπνοκαλλιέργειας, επίσημα και νόμιμα από το κράτος.

Τα ερωτήματα απευθύνονται και στους δύο (2) Υποψήφιους Δημάρχους Ξηρομέρου.

Σπύρος Ν. Γιαννέλης   Αρχοντοχώρι


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................