Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ο.ΣΥ.ΒΑ. στο Θέατρο Ελληνικών Χορών ''ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ''





Μια όμορφη, ζεστή, γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Σάββατο 4Οκτωβρίου 2014, στο , στο χοροθέατρο ''ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ'' από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ) και τους Συλλόγους μέλη της.
      Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την οργανωτική Γραμματέα της Ο.ΣΥ.ΒΑ . Σπανού Ζωή, τον  χαιρετισμό του Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου της Ο.ΣΥ.ΒΑ  κ.Σαλαούνη Χρήστο , χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Σωματίου Ελληνική Χοροί ''ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ'' καθηγητή κ.Ράφτη Άλκη, στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων από την Αναπλ. Γραμματέατης Ο.ΣΥ.ΒΑ κ. Πατσαύρα Άρτεμις. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα.  Στο Δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο κ. Κασβίκης Νίκος μίλησε για τη ζωή και το έργο της ''Δόρας Στράτου''.
    Ήταν εκεί: Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο  Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης  Χολής , οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Κοντονάσιος και Γιώργος Ζαρέντης, o Νίκος Στράτος κ.α.





























































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................