Οι δηλώσεις των προέδρων της Γ΄ Κατηγορίας (Γ΄όμιλος) στο Agrinio-Sports



Το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά και λίγο πριν την έναρξη του, το Agrinio-Sports θέλοντας να βοηθήσει τον κόσμο που μπορεί να μην γνωρίζει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, κάνει ένα αφιέρωμα, όπου μας μιλούν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων. Το αφιέρωμα χωρίζεται σε τρία μέρη, όσοι είναι και οι όμιλοι της Γ΄ Κατηγορίας. Βάλαμε εχτές τον Α΄ και τον Β΄ όμιλο και τελειώνουμε το αφιέρωμα με τον Γ΄.

Αναλυτικά:

Νικόλαος Χαρδαλιάς (Α.Ο. Σπάρτου): “Εμείς βρήκαμε ένα γήπεδο εγκαταλελειμένο. Φτιάξαμε τα αποδυτήρια, ανακαινήσαμε την περίφραξη, τοποθετήσαμε 120 καθίσματα στις κερκίδες και δεν μας βοηθάει κανείς να κάνουμε το γήπεδο με χόρτο, με αποτέλεσμα να παίζουμε στο ξερό. Στόχοι της ομάδας είναι πρώτα από όλα να υπάρχει ομάδα γιατί κατά διαστήματα μια είμαστε σαν σωματείο ενεργό, μια δεν είμαστε κaι αν πάνε όλα καλά να ανέβουμε στην Β΄ Κατηγορία Tέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους”.

Χεινοπωρος Ηλίας (Πρόεδρος Α.Ο. Αρχοντοχωρίου): “Στόχος της ομάδος φέτος είναι η άνοδος. Αν μπορέσουμε να πιάσουμε κορυφή αλλιώς θα παλέψουμε μέσω των μπαράζ, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προπονητής και τερματοφύλακας Σπύρος Καϋμενάκης έχουμε κάνει μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και θέλουμε την άνοδο”.

Μπαρμπαρούσης Παύλος (Πρόεδρος A.E.Μ. Μπαμπίνης): “Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Πέρυσι ιδρυθήκαμε με μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου Μπαμπίνης για να μπορούν οι νέοι του χωριού να αθλούνται. Στόχος της ομάδας είναι τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο για να μην πηγαίνουν σε άλλες δραστηριότητες. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να γίνονται καλά παιχνίδια και καλές διαιτησίες”

Bασίλης Καραμπλιάνης: (Πρόεδρος Δυριείς Σκουρτούς): “Στόχος της ομάδας πρώτα από όλα είναι να βγούμε στα μπαράζ και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Βέβαια, εννοείται πως θέλουμε να μην έχουμε τραυματισμούς και να έχουμε υγεία. Έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο που έχει κακό αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια. Περιμένουμε βοήθεια από τον Δήμο και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα”.

Χούτας Παναγιώτης (Πρόεδρος Ομόνοιας Κεχρινιας): “Εμείς φέτος θέλουμε να πάμε όσο πιο καλά γίνεται και ότι βγει. Το βασικό για μας και για το χωριό μας είναι να κρατάμε την ομάδα ζωντανή. Όσον αφορά το πρωτάθλημα που ξεκινάει, εύχομαι να υπάρχει υγεία και όχι τραυματισμοί και επεισόδια”.

Λάμπρος Παγκάκης (Πρόεδρος Πυραμίς Σαρδινίων): “Είναι μια καινούρια ομάδα. Θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί και αν τα καταφέρουμε να ανέβουμε θα είναι καλό. Βέβαια, η ομάδα απαρτίζεται με παίκτες μέχρι 20 ετών και το πρόβλημα μας είναι ότι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι να χαίρονται τα παιδιά το ποδόσφαιρο και την εμπειρία θα την αποκτήσουν. Τέλος, εύχομαι να μην υπάρξει βία στο πρωτάθλημα και να μην δούμε όσα είδαμε να συμβαίνουν στην Κρήτη”.

Μάρκος Φουρλάνης (Πρόεδρος Παναμβρακικού Μπούκας): “Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι η άνοδος, καθώς κάναμε κάποιες σωστές μεταγραφές με παίκτες που είναι μεγαλύτερης κατηγορίας. Και του χρόνου θα έχουμε τον ίδιο στόχο με κάποιες προσθήκες που θα κάνουμε. Τώρα θέλουμε να γίνουν ομάδα γιατί έχουμε πολλές μεταγραφές και θέλουμε να φτιάξουμε ένα κορμό. Φτιάξαμε και πάλι την Παιδική ομάδα, αν και δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά θα συμμετέχει του χρόνου. Κάναμε και ένα καλό τουρνουά και του χρόνου θα συνεχιστεί και θα γίνει καλύτερο. Λογικά θα είναι εβδομαδιαίο με μεγαλύτερη συμμετοχή από όλο τον Νομό. Στο καινούριο τουρνουά θα υπάρξει μια συμμετοχή και με Παιδικές ομάδες και Παλαιμάχων. Θέλουμε να γίνουν περισσότερα γήπεδα με πράσινο ή πλαστικό και προσπαθώ να βοηθήσω και εγώ μέσα από την θέση μου στον Δήμο. Ήδη έχω αναλάβει το στάδιο της Αμφιλοχίας και το κλειστό, για να φτιαχτούν. Τέλος, εύχομαι υγεία σε όλους και καλή επιτυχία να έχουν στο πρωτάθλημα”.

Δημήτρης Παύλου (Πρόεδρος Α.Ε. Χρυσοβίτσας): “Στόχος μας είναι να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και να μην έχουμε άσχημες εξελίξεις και οπωσδήποτε φιλοδοξούμε την άνοδο μας στην Β΄ Κατηγορία. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ανέλαβα και πάλι φέτος μετά από κάποια χρόνια απουσίας και είμαι αισιόδοξος. Ήμουν ιδρυτής της ομάδας την έφτιαξα το 1982 και πλέον επέστρεψα για να πάμε εκεί που αξίζουμε. Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα με υγεία πάνω από όλα”

Καραϊσκάκης Τηλέμαχος (Πρόεδρος Αίας Αμφιλοχίας): “Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς βία και ο καλύτερος να κερδίσει. Ο Αίαντας έδωσε φέτος 25 με 30 δελτία και κάνουμε μια νέα αρχή. Μας ενδιαφέρει μόνο ο αθλητισμός και να βγάζουμε ταλέντα”.

Agrinio-Sports


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................