Επιστολή του Αποστόλη Κομπλίτση ...Προς Γ.Σ του Συλλόγου Μπαμπίνης .




Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του συλλόγου μας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα γίνανε προσπάθειες μεγάλες για την διατήρηση και την ανάπτυξη του πολιτισμού στο χωριό μας. Καταφέρνοντας μάλιστα να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα λαϊκίστικα και επιβαλλόμενα πανηγυράκια. Ο σύλλογός μας επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια το πολιτιστικό του έργο και όλα τα διοικητικά συμβούλια μέχρι σήμερα αγωνίστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια κόντρα στα μεγάλα προβλήματα και την κοινωνική δομή του κράτους στο χώρο του πολιτισμού, αλλά και σε νοοτροπίες που προσπαθούν να απαξιώσουν το έργο του.
Πιστεύω πως ήρθε ο καιρός σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να συμμετέχουν πιο ενεργά οι νέοι και οι νέες του χωριού μας. Επίσης πιστεύω ότι και το τοπικό συμβούλιο του δήμου σε συνεργασία με το Δ.Σ του συλλόγου να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες ούτως ώστε στις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο χωριό μας να μην επωμίζεται όλο το βάρος της διοργάνωσης ως σύλλογος αλλά να γίνει υπόθεση όλων μας.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΩΝ
Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε καλύτερα τα ήθη και τα έθιμά μας, με τη συνεργασία ευτή να δημιουργήσουμε καλύτερες προυποθέσεις και περισσότερες εστίες πολιτισμού για όλο το χρόνο. Προτάσεις και λύσεις υπάρχουν.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η ανάληψη πρωτοβουλίας ένθεν και κείθεν για τη συνεργασία των δύο Συμβουλίων.
Ο καθένας από εμάς , ο κάθε Μπαμπινιώτης που θέλει το καλό του χωριού μας θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του, για το ποιους επιλέγουν να βρίσκονται στα συλλογικά και θεσμικά όργανα.
Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις όποιες δυνατότητες έχουμε προς την κατεύθυνση της συνεργασίας.
Η διάθεσή μου και η πρότασή μου είναι φιλικές και χωρίς καμία σκοπιμότητα προς όλων σας. 

Σας ευχαριστώ
Απόστολος Κομπλίτσης
11-08-2014

Η επιστολή αυτή διαβάστηκε στη Γ.Σ. στις 11-08- 2014 στο χωριό μας. Είναι προτάσεις και απόψεις δικές μου και θεωρώ σκόπιμο να διαβαστεί όσο το δυνατόν από περισσότερους Μπαμπινιώτες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................