Κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», φύλλο 71



         Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας»,φύλλο 71, με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι».
     Στην αρθογραφία της εγκυρότατης οκτασέλιδης εφημερίδας, προβάλλονταιεπίκαιρα και καυτά θέματα της περιοχής, αξιόλογες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Συλλόγου, πολλά νέα από την  Κωνωπίνα και την ευρύτερη περιοχή.......
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ..... 

  Οι αναγνώστες  στην αρθρογραφία της εφημερίδα μπορούν να διαβάσουν:
    Για την ΗΜΕΡΙΔΑ που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στην Κατούνα για τις νέες καλλιέργειες, για το Φράγμα Αχυρών και την δρομολόγηση ολοκληρωμένης μελέτης από πλευράς Υπουργείου Υποδομών,προκειμένου ενταχθεί η υδατοδεξαμενή της Κωνωπίνας στον σχεδιασμό του έργου, για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Κωνωπινιωτών ναεμπλουτισθεί η λίμνη Αμβρακία με γόνους κυπρίνου.
       Ένα σημαντικό άρθρο πού εκπέμπει ισχυρό μήνυμα και αφορά τηνέξαρση της εγκληματικότητας με το φαινόμενο των ζωοκλοπών να έχει γίνει μια κακοφορμισμένη πληγή που ασταμάτητα αιμορραγεί, με αποδέκτες τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας: Αστυνομία και Δικαιοσύνη που θα συζητηθεί και πρέπει να  προβληματίσει όλους μας.
     Για το φάντασμα της λειψυδρίας που απειλεί και πάλι το χωριό της Κωνωπίνας, για το  δρόμο καρμανιόλα που έχει μετατραπεί το οδικό επαρχιακό δύκτιο  Παπαδάτου – Κωνωπίνα – Κατούνα.
     Επίσης μπορούν να διαβάσουν για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τηςKNAUF απαντώντας σε άρθρα - σχόλια του διαδικτύου, για τις ζωγραφικές δημιουργίες με θέμα την γελοιογραφία που παρουσίασε στην Κατούνας   ολαογράφος από την Κωνωπίνας Νίκος Ράππος, ένα όμορφο άρθρο με νόημα τουΒασίλη Σκούρτα για το σήμαντρο του Αγίου Ευθυμίου που κτυπούσε πένθιμα ανήμερα του Πάσχα.
      Να ενημερωθούν για τις για τις εκδηλώσεις  που προγραμματίζει ο Σύλλογος στο Χωριού κατά τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής στις25/26 Ιουλίουόπου τυχεροί θα είναι αυτοί που θα παραβρεθούν σ’ αυτές και το Τρισάγιο που θα γίνει, για την  Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, (Ως ελάχιστο φόρο τιμής σ’ αυτούς που χάθηκαν αλλά και στους συμπατριώτες μας, από τον Συνοικισμό του Αγίου Νικολάου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (π. Δήμου Μεδεώνος).

       Να διαβάσουν διάφορα και ενδιαφέροντα τοπικά θέματα ως επίσης και πληθώρα κοινωνικών θεμάτων του χωριού.
      Η εφημερίδα του Συλλόγου της Κωνωπίνας είναι αξιοπρόσεκτη πάντα επίκαιρη και ζουμερή με τους συντάκτες της να προσεγγίζουν τα θέματα με αντικειμενικότητα, έχοντας καθαρή και μεστή γραφή.
Πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για να συνεχίσει να υπάρχει.
       Όποιος φίλος μας δεν την λαμβάνει, μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Βασίλη Σκούρτα τηλ: 6974-726076 ή με τον Διευθυντή Σύνταξης Θόδωρο Χολή, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως

    Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας»που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου:konopinanews.blogspot.com.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................