Πάτερ Βασίλειος Πόπης








 Ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης  κατάγεται από το Αγράμπελο Ξηρομέρου.
Αγαπά  τα χωριά του Ξηρομέρου και ενδιαφέρεται ποικιλοτρόπως. Είναι  απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών.Επί 40 χρόνια υπηρετεί στην ΜητρόποληΠειραιά και ως προϊστάμενος του Πολιούχου Πειραιά Αγίου Σπυρίδωνα . Έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στην ενορία του. Ίδρυσε συσσίτια απόρων με 100 μερίδες φαγητό καθημερινά. Ίδρυσε ομάδα συμπαραστάσεωςκρατουμένων με επισκέψεις στις  φυλακές, ενισχύσεις κρατουμένων σε όλη την Ελλάδα. Διατέλεσε επί τριάντα χρόνια αντιπρόεδρος της εταιρείας κρατουμένων του υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι πολύ αγαπητός στην Πειραϊκή κοινωνία και όλοι μιλούν με σεβασμό για τον πάτερ Βασίλειο. Κατά τα Γυμνασιακά του έτη είχε πολλούς φίλους και συμμαθητές από  το χωριό μας την Μπαμπίνη. Τακτικά επισκέπτεται τα χωριά μας συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των 
Αιτωλοακαρνάνων








 Υ.Γ ο πάτερ Βασίλειος είναι αγαπητός φίλος της Μπαμπίνης, και σε κάθε κάλεσμα του χωριού μας ανταποκρίνεται πάντοτε με αγάπη.

Των ευχαριστούμε θερμά.

Σπύρος  κ. Μπενέκος 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................