ΤΕΜΠΗ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ-ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΤΙΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ

 

Τέμπη, 1 χρόνος μετα
«Μαμά έρχομαι..»
«Πάρε με όταν φτάσεις..»
Μια τόσο συνηθισμένη, οικεία στιχομυθία μεταξύ εκατομμυρίων γονιών με τα παιδιά τους ανά τον κόσμο. Και όμως για κάποιους από αυτούς, ο χρόνος σταμάτησε στις 28 Φεβρουαρίου του 2023, με το ρολόι να δείχνει 23:22.
Τέμπη. Ένας χρόνος ακριβώς μετά το τραγικό δυστύχημα. Ένας χρόνος από τότε που 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μπαίνοντας στη μοιραία αμαξοστοιχία. Ένας χρόνος και μία ανοιχτή πληγή συνεχίζει να αιμορραγεί και δεν θα κλείσει ποτέ για μερικούς συμπολίτες μας.

Τι να πεις στον γονιό που ήξερε πως το παιδί του ήταν εκεί μέσα, που γέμισε με εκατοντάδες κλήσεις ένα κινητό τηλέφωνο όσο πήγαινε στα Τέμπη και του φαινόταν αιώνας ο χρόνος που δεν περνά. Ένα γονιό που έψαχνε στα χαμένα να βρει ό,τι πολυτιμότερο είχε και δεν μπορούσε
ανάμεσα στη στάχτη...
Δυστυχώς η έρευνα για το δυστύχημα παραμένει ανοιχτή και η ανακάλυψη της αλήθειας ομοιάζει με μια μάχη του φωτός απέναντι στο σκότος.
τραγωδία των Τεμπών είναι μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Είναι χρέος μας σε όσες καρδιές σταμάτησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ, σε όσους έμειναν πίσω, «νεκροί-ζωντανοί», να δίνουν τον αγώνα να μάθουν το γιατί. Σε όσους έχουν ακόμα εφιάλτες καθώς και εκείνους που ακόμα πολεμάνε με τα χειρουργεία. Είναι χρέος μας στις οικογένειες των 57 θυμάτων και των 180 τραυματιών. Να μην ξεχάσουμε.
ΠΗΓΗ.facebook

Ντίνα Σταμουλακάτου



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................