Παρουσιάστηκε χθες στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου το Βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά(φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης)

 

Παρουσιάστηκε χθες στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου το Βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά

Το βιβλίο παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Τάσσος Τέλογλου και Πάνος Σόμπολος και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής .

Τον συντονισμό της Εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος του ΑΝΤ/1 Νικόλας Βαφειάδης. Για το Βιβλίο τοποθετήθηκαν επίσης οι δυο συγγραφείς και ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης

Παρευρέθηκαν


 Οι Προκόπης Παυλόπουλος(πρ.Π.τ.Δ), η Υφυπ. Εργασιας Δόμνα Μιχαηλίδου οι Βουλευτές του Νομού Σπήλιος Λιβανός, Κώστας Καραγκούνης, Θάνος Μωραίτης, Γιώργος Βαρεμένος,Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Παπαναστάσης ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Μάντζαρης .

Επίσης οι υποψηφίοι Βουλευτές Χριστίνα Σταρακά(Δημοτικός Σύμβουλος ο Αγρινίου), Θανάσης Παπαθανάσης ,Πάνος Τρυφιάτης Γιάννης Μουρτζιάπης, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Κουρουμπλής και Χρήστος Σπίρτζης, οι βουλευτές της Ν.Δ Αθήνας Γιώργος Κουμουτσάκος και Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού, ο πρ, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης οι Πρόεδροι της ΠΑΝΣΥ και ΟΠΣΥΞ Πάνος Χολής και Τάκης Στεργίου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός, ο Φώτης Καυμενάκης απο την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή,ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Δημήτρης Μπόνης ,Δημοσιογράφοι του ομίλου Αντ/1 ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εκατοντάδες Αστακιώτες αλλά και φίλοι των δυο συγγραφέων.


















































































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................