Ερώτηση για την συντήρηση και βελτίωση του δρόμου, που περνά μέσα από τον οικισμό της Μπαμπίνης.



Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 29 Απριλίου, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου» κ. Δημήτρης Κομπλίτσης, έβαλε το θέμα της εν εξέλιξη εργολαβίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αφορά την συντήρηση και βελτίωση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα – Μύτικας, συνολικού μήκους 32 χλμ και προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Σε αυτή την εργολαβία ο οικισμός της Μπαμπίνης μένει απ' έξω, με ένα κομμάτι οδικού δικτύου σε πολύ άσχημη κατάσταση, το οποίο χρήζει άμεσης συντήρησης και βελτίωσης. Ο κ. Δημήτρης Κομπλίτσης ζήτησε να παρέμβει ο Δήμος στην Περιφέρεια, ώστε αυτή η παράλειψη να διορθωθεί.

* (Φωτογραφίες από κ. Σπύρο Μπενέκο - Τον ευχαριστούμε πολύ).

















Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης απάντησε, συμφωνώντας ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες από τον Δήμο Ξηρομέρου προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης - βελτίωσης και σε αυτό το κομμάτι του οδικού δικτύου, που περνά μέσα από τον οικισμό της Μπαμπίνης.
Ακούστε το ηχητικό από τα επίσημα πρακτικά:


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................