Μεσολόγγι:Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες οι έρευνες


Κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχόπτωση συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες για τους δυο νεαρούς που έχουν χαθεί τα ίχνη τους από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για τους  Βασίλη Γρατσάνη από τα Πηγάδια του Ξηρομέρου και ο δεύτερος ο Ιωάννης Κορδώσης  από τον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας.
Οι έρευνες ξεκίνησαν με την 6η ΕΜΑΚ να ψάχνει με πλωτό σκάφος τον ποταμό Αχελώο τους  πυροσβέστες της υπηρεσίας Μεσολογγίου ,με άνδρες της αστυνομίας που έχουν ενισχυθεί και από γύρω περιοχές να ψάχνουν όλο το οδικό δίκτυο αλλά και σε χωράφια για κάποιο σημάδι από τα νεαρά παιδιά.
Στην προσπάθεια εντοπισμού των δυο νεαρών η Εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Μεσολογγίου με κατοίκους και συγγενείς ψάχνουν και στα πιο απίθανα σημεία σε όλη την περιοχή.
Οι οικογένειες των νεαρών ζητούν αν κάποιος έχει δει κάτι ή έχει ακούσει να ενημερώσει την αστυνομία ή τους ίδιους ώστε να βρεθούν τα παιδιά.Υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά κυκλοφορούσαν με ένα μαύρο TOYOTA COROLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.
Οι έρευνες όπως μας είπαν δεν πρόκειται να σταματήσουν και αύριο αν το επιτρέψει ο καιρός θα συμμετέχει στις έρευνες και ελικόπτερο.

onairNews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................