ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ..!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥΤην Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι προαγωγικες εξετάσεις Ζωνών για τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. Οι αθλητές κλήθηκαν να εκτέλεσουν την προκαθορισμενη ύλη που απαιτεί η κάθε ζώνη ώστε να προαχθουν στην επόμενη μπροστά στους γονείς και φίλους τους οι οποίοι τους χειροκρότησαν και τους ενθάρρυναν σε κάθε τους προσπάθεια.
διαβαστε περισσοτερα

Εκλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, στη θέση του Γ’ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Εκλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, στη θέση του Γ’ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας
Στη νεοϊδρυθείσα θέση του Γ΄ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκλέχτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.Η εκλογή έγινε στα γραφεία της ΕΝΠΕ στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου και του Υφυπουργού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βασίλη Σπανάκη, μετά από πρόσκληση του Προέδρου, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.2 του Π.Δ/τος 33/2024 (ΦΕΚ Α92). Σημειώνεται πως η εκλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας υπήρξε ομόφωνη από τα 19 παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ.Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο κ. Φαρμάκης δήλωσε τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Οι Ρυθμοί της Παράδοσης Ζωντάνεψαν στο Νεοχώρι | Ένα Πανηγύρι Γεμάτο Νοσταλγία(βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΤο Νεοχώρι Ευρυτανίας Γιόρτασε με Παραδοσιακό Πανηγύρι. Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, το χωριό Νεοχώρι Ευρυτανίας τίμησε τους Αγίους Πέτρο και Παύλο με ένα παραδοσιακό πανηγύρι που σκόρπισε κέφι και συγκίνηση. Το χωριό πλημμύρισε από κόσμο, με κατοίκους των γύρω χωριών και ομογενείς από την Αμερική να δίνουν το παρών.
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία του Θωμά Κώτσια* στο συλλαλλητήριο που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2024 στη γέφυρα της Τατάρνας ενάντια στα Πλωτά φωτοβολταϊκά στις τεχνητές λίμνες Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου, στα Φωτοβολταϊκά στους βοσκοτόπους της Βαλαώρας Αγράφων, στις Αντλησιοταμιεύσεις, στις Ανεμογεννήτριες.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟΟμιλία του Θωμά Κώτσια* στο συλλαλλητήριο που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2024 στη γέφυρα της Τατάρνας ενάντια στα Πλωτά φωτοβολταϊκά στις τεχνητές λίμνες Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου, στα Φωτοβολταϊκά στους βοσκοτόπους της Βαλαώρας Αγράφων, στις Αντλησιοταμιεύσεις, στις Ανεμογεννήτριες.


Εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Αιτωλοακαρνάνων και Ευρυτάνων σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας συγκέντρωση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους παραβρίσκονται εδώ για να μας συμπαρασταθούν, χωρίς να είναι από την περιοχή μας.
  Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι όσοι παρευρισκόμαστε σήμερα εδώ, είμαστε για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στον νέο ξεριζωμό. Το Συλλαλητήριο είναι συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για όσους διαφωνούν με αυτό τον ξεριζωμό και δεν είναι χώρος διαλόγου και κατάθεσης απόψεων που βεβαίως είναι σεβαστές αλλά όχι από αυτό εδώ το βήμα. Γι αυτό νομίζουμε ότι ο λόγος ανήκει σε όσους συμμετέχουν ενεργά σε αυτό τον αγώνα.       Δυο πληροφορίες για τον τόπο που βρισκόμα…
διαβαστε περισσοτερα

Στις 11 Αυγούστου 2024 πανηγύρι στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Πανηγύρι στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Χριστόδουλος Παμπλέκης" με τους: Καίτη Ράμμου, Χρυσούλα Τζαμαλή Σπύρο Κουτρουμάνο, Χρήστο Στεργίου.Σας περιμένουμε !!!
https://enmpampini.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκινούν δολωματικοί ψεκασμοί για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκινούν δολωματικοί ψεκασμοί για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη   ψεκασμών ελαιώνων στα πλαίσια του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον δάκο της ελιάς έτους 2024 από την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 που θα γίνει στις παρακάτω Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες :
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................