Επίσκεψη Δημάρχου Ξηρομέρου κ.Γιάννη Τριανταφυλλάκη στη Μπαμπίνη

 


Ενημέρωση στους  απανταχού Μπαμπινιώτες

 Ως αντιπρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης αφού ενημέρωσα τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας επισκέφτηκα το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Τριανταφυλλάκη στο γραφείο του χωρίς κανένα προκαθορισμένο ραντεβού. ο κύριος δήμαρχος Αφού  με καλωσόριζε ευγενικά Αρχίσαμε μία πολύ και καλή εποικοδομητική  συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν χωριό μας  καθώς και  ζητήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

 Tελειώνοντας τη συζήτηση- ενημέρωση έκανα πρόσκληση στον κύριο Δήμαρχο να  να επισκεφτεί άμεσα το χωριό μας, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιθυμία ,μας επισκέφτηκε 27/ 5/2021 και του  αναπτύξαμε ζητήματα που έχει ως προτεραιότητα ο σύλλογός μας.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο ειδικός γραμματέας του συλλόγου μας Ντίνος Θ. Μπαρπαρούσης  καθώς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μπαμπίνης Φώτης Δ.Μπενέκος.

Συζητήσαμε για τα παρακάτω :

 1) καθαρισμός οικοπέδου Γιάννη Παπαστάμου στο κέντρο του χωριού μας για το οποίο είμαστε η διαδικασία δωρεάς προς το σύλλογο μας.

2) αντικατάσταση Παιδικής Χαράς( μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα  του δήμου)

3) σχολικές τουαλέτες και συντήρηση του δημοτικού σχολείου.

 θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για ένα ποιοτικό- καθαρό περιβάλλον του χωριού μας


 Μπαμπίνη 28/02/2021

Κομπλίτσης Απόστολος 

 Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' 




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................