Μεσολλόγγι: Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 2η Γιορτή Χελιού

διαβαστε περισσοτερα

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στο πλατό της μουσικής εκπομπής«Στην υγειά μας ρε παιδιά»,

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας, γνωστή για την αρτιότητα και το υψηλό επίπεδο της, θα βρεθεί στο πλατό της μουσικής εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου θα συνοδεύσει κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου τοΣάββατο 2 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Κατσαρό!

διαβαστε περισσοτερα

Φωτογραφίες από τα παλιά (χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Αθήνας ''Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Αθήνας ''ΟΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''  σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Μπαμπίνη. Διακρίνονται :  Πρώτη από αριστερά η Γιώτα Κυριαζή,δεύτερος Χάρης Ζαρκαδούλας τρίτος ο Νίκος Κυριαζής μετέπειτα πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' τελευταία Βίκυ Κυριαζή.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κυριαζή για της  υπέροχες foto
διαβαστε περισσοτερα

'' Μπορώ και θυμάμαι!!! '' Γράφει Ο Αποστόλης Κομπλίτσης

Όταν το παρελθόν συναντηθεί με το παρόν και ταιριάξουνε, τότε το μέλλον θα γίνεται όλο και καλύτερο.
Έτσι και οι ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ της διασποράς, και ειδικά της Αθήνας, ξεκίνησαν πριν 38 χρόνια, περίπου, και έφτιαξαν τον πρώτο τοtε πολιτιστικό σύλλογο. Ήταν χρόνια δύσκολα. Χωρίς ιδιωτικά μέσα μεταφοράς, χωρίς κινητά και πολλοί από εμάς τότε χωρίς σταθερά τηλέφωνα. Ένα μεταφορικό μέσο είχαμε και αυτό ΔΑΝΕΙΚΟ! από την υπηρεσία που εργαζόταν τότε ο αγαπητός φίλος και συγχωριανός μας Βασίλης Γ.Μπιτσώρης ο οποίος, μόλις τελειώναμε από τις δουλειές μας αλλά και τα Σαββατοκύριακα, μας έπερνε και γυρνούσαμε από σπίτι σε σπίτι του κάθε Μπαμπινιώτη.
διαβαστε περισσοτερα

Ένα μεγάλο έργο για την Πάλαιρο στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Αναρτήθηκε στη διαύγεια η απόφαση ένταξης του έργου προϋπολογισμού 700.000€ για εργασίες αντιστήριξης στα Όχθια Πάλαιρου υπογεγραμμένη από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε. Το έργο αυτό αποτελεί προπομπό ενός ώριμου έργου αντιστήριξης για τα όχθια Παλαίρου συνολικού προϋπολογισμού 3.650.000€, που αντιμετωπίζει συνολικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων στη περιοχή αυτή και ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας έχει υποβάλλει πρόταση για χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ του  υπόλοιπου ποσού των 2.950.000€ και συγκεκριμένα στη ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................