Πανελλήνιες 2018: Δείτε τα εξεταστικά κέντρα των ΓΕΛ στην Αιτ/νια

Μετά τον καθορισμό των εξεταστικών κέντρων για τις Πανελλήνιες 2018 των υποψηφίων των ΓΕΛ, οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης με Απόφασή τους καθορίζουν την κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα για την οποία λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες συγκοινωνιακές συνθήκες κάθε περιοχής καθώς και τυχόν άλλες αντικειμενικές ανάγκες.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ)

ΣΥΓΚΛΗΣΗ  ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού) την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΙΟΥ και ώρα 17,30στα γραφεία της, Πατησίων 5 (4οςΌροφος-Μέγαρο Τρικούπη) στην Αθήνα.Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίσταται το 1/3 των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών- μελών της ΠΑΝΣΥ. Στην Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των Ομοσπονδιών – μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τρίτη 29 ΜΑΙΟΥ 2018 ώρα 18,00μμ,στον ίδιο χώρο, χωρίς άλλη ενημέρωση  και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων. Οι ομοσπονδίες  για να μπορούν να συμμετάσχουν στην συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακός εντάξει,με τις συνδρομές έτους. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ 2018 - 2019: Εκδόθηκε η απόφαση για τις επιταγές διακοπών

Εκδόθηκε η απόφαση για το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και οικογενειών αυτών περιόδου 2018- 2019, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού που θα χορηγήσει ο ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την απόφαση που παρουσιάζουν πρώτα τα dikaiologitika News το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, με επιδότηση διακοπών εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που ασφαλίζονται στον ΕΦΚΑ και καταβάλουν τις προβλεπόμενες εισφορές υπέρ της τέως Εργατικής Εστίας, ανέργων εγγεγραμμένων στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ, και των οικογενειών τους, περιόδου 2018-2019 με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού, εντάσσεται στα πλαίσια του κοινωνικού σκοπού του Λογαριασμού Κοινωνικής Πολιτικής, για την πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών αυτού συμπεριλαμβανομένης και της ψυχαγωγίας των τέκνων τους.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Συνδεδεμένη αιγοπρόβατα: Δεν είναι διπλασιασμός αλλά θα την εισπράξουν περισσότεροι κτηνοτρόφοι

«Σίγουρα δεν είναι «διπλασιασμός» της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους αιγοπροβατοτρόφους, όπως είπε ο υπουργός κ. Αποστόλου, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα την εισπράξουν περισσότεροι σε σχέση με πέρσι», ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο κτηνοτρόφος και τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Γιάννης Κόκουρας.
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας, έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα και διάθεση των αποθεμάτων κρίσιμα ζητήματα για τυροκομικές μονάδες και γαλακτοβιομηχανίες

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων τυροκομικών μονάδων και γαλακτοβιομηχανιών από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία συγκάλεσε  σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, σε συνέχεια των επαφών που έχει ξεκινήσει η ΠεριφέρειαΔυτικής Ελλάδας για την απορρόφηση των κτηνοτροφικών προϊόντων και την τιμή του γάλακτος.
διαβαστε περισσοτερα

Πανηγυρίζει την Κυριακή 20 Μαΐου, ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου. Γιορτή Ανακομιδής λειψάνου του Αγίου Νικολάου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:Εκδηλώσεις για τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδηλώσεις για τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που έχει καθιερωθεί να τιμάται την 19η Μαΐου.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ: ΨΗΝΟΝΤΑΣ ΚΟΡΦΟΥΝΙ ΣΤΗ ΎΠΑΙΘΡΟ(VIDEO ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

ΤΟ ΚΟΡΦΟΥΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ Η ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΡΕΥΣΤΟ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.


ΤΟ ΚΟΡΦΟΥΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ Η ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΡΕΥΣΤΟ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑ
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Ποντίων Ν.Αιτωλοακαρνανίας ''ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ''.επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ταπεινά ως ευλαβείς προσκυνητές αποτίσαμε φόρο τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τελώντας επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα χωριά Μπαμπαλιό , Ματσούκι και Κυψέλη στις 16/5/2018 ανοίγοντας τις φετινές εκδηλώσεις μας με μνημόσυνο γιατί 

''ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΗ'' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ

Σύλλογος Ποντίων Ν.Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη το Υπουργείο Υγείας (Υπουργείο Υγείας) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ) πραγματοποιεί Λαμπαδηδρομία σε 12 πόλεις της χώρας, ανάμεσά τους και το Αγρίνιο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................