ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Ελ Πάσο

Την επόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 3.00 μ.μ. θα παίξει ο Παναιτωλικός στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας τον 3ο αγώνα του για το κύπελλο Ελλάδας. Οι κυανοκίτρινοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης, στην οποία απογοητεύουν την τελευταία τριετία. Η νίκη επί του Πανθρακικού ήταν η πρώτη που πανηγύρισαν στο διάστημα αυτό και τους κράτησε «ζωντανούς». Την ίδια μέρα και ώρα θα παίξουν την Κομοτηνή Πανθρακικός – Ατρόμητος. Να σημειωθεί ότι στον 7ο όμιλο οι τέσσερις ομάδες έχουν από μία νίκη, από μία ήττα και 3 βαθμούς η καθεμία. Μόνο όποιες κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική προκρίνονται. Διαφορετικά θα έχουμε ισοβαθμίες και η πρόκριση θα κριθεί απ’ τους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια ή στα συνολικά τέρματα που έχουν πετύχει. agrinio-sports.gr
διαβαστε περισσοτερα

Θεόδωρος Ζαρκαδούλας πρόεδρος τ/κ Μπαμπίνης.Ευχές για καλές γιορτές & καλή χρονιά

διαβαστε περισσοτερα

Ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ,

"Αλληλεγγύη" λέξη και έννοια συνδεδεμένη με την ζωή και την καθημερινή μας πρακτική, απλώνουμε το χέρι μας στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, είμαστε παρόντες σε κάθε τι που σημαίνει προσφορά και δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσής του και τελικά ποιοτική πορεία της κοινωνίας μας. Στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια! Ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ"ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, στις 18 Δεκέμβρη , στο Μουσικό σχολείο Αγρινίου! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν, στους μουσικούς, στους ανθρώπους που αφιλοκερδώς εργάζονται για την επιτυχία των εκδηλώσεων κ.λ.π., σε όλους τους συμπολίτες μας που -είμαι σίγουρη- θα συνδράμουν αλλά και θα χαρούν 2 υπέροχες χορευτικές βραδιές. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
(Στις 11 Δεκέμβρη η συμμετοχή των ομάδων παραστάσεων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ"ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ").Καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους να δώσουν δυναμικό παρόν!!! 

Σας…
διαβαστε περισσοτερα

Mε λαμπρότητα γιόρτασε ο Αγ.Νικόλαος στη Μπαμπίνη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου και παρουσία πολλών Μπαμπινιωτών χοροστατώντας του ιερέως Κων/νου Φλωρόπουλου .Tην παραμονή της εορτής ετελέσθη ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας. Ανήμερα ετελέσθη ο όρθρος αρτοκλασία και η πανηγυρική θεία λειτουργία. 



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
foto:Α.Μ
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 η συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης στην Αθήνα

διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος Πολιούχος του Χωριού μας (λίγα ιστορικά στοιχεία)

 Μπαμπίνη Αρχαίες Φοιτίες  Γ.Σ.Μπαρμπαρούσης 
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η εφημερίδα "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο (61) της εφημερίδας "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ"
θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο
 καιρό το χωριό μας
διαβαστε περισσοτερα

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Στράτου(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:30,ετελέσθη Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος εις τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Στράτου.



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................