ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΣ - ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Με συνεννόηση του προέδρου της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Κου ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΟΝΗ και μελών του Δ. Σ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ πραγματοποιήθηκε ο ευπρεπισμός - φρεσκάρισμα χώρου του Κοινοτικού καταστήματος το οποίο χρησιμοποιείται από τον πρόεδρο, καθώς επίσης και από την ιατρό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Κα ΣΟΦΙΑ ΧΟΛΗ η οποία προσφέρει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ την βοήθειά της στους κατοίκους του Χωριού μας. Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο του Κοινοτικού καταστήματος Χρυσοβίτσας.











διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στην Τ.Κ. Μύτικα.(ΦΩΤΟ)

1. Τοποθετήθηκαν προβολείς LED (επτά) στον χώρο γύρω από την Εκκλησία, αλλά και στην προκυμαία μπροστά.
2. Απομακρύνθηκαν τα κατεστραμμένα εναέρια που βρισκόταν στην πλατεία και τοποθετήθηκαν προβολείς LED.
3. Επισκευάστηκαν τα φώτα της παραλίας που ξεκινούν από τον Σκαρογιάννη και φτάνουν έως το Camping ΜΥΤΙΚΑΣ.
Τις τελευταίες μέρες σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα, γίνονται παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού και στην Τ.Κ. Μύτικα ανάμεσα στις άλλες Κοινότητες.

Αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο fecebook....Giannis Triantafillakis ο Δήμαρχος Ξηρομέρου







διαβαστε περισσοτερα

Τρεις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με σαφή και καθαρή θέση ενάντια στην ίδρυση της Π.Ο.Α.Υ. του Πόρου. Η στάση των Βουλευτών Αιτ/νίας.

Με επίσημες τοποθετήσεις τους και μάλιστα γραπτώς, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της Α' Πειραιά και Νήσων, παίρνουν σαφή και καθαρή θέση στο προτεινόμενο σχέδιο δημιουργίας Π.Ο.Α.Υ. στον Πόρο που θα καταλάβει το 25% του θαλάσσιου και χερσαίου χώρου αυτού του στολιδιού του Αργοσαρωνικού. Πρόκειται για τους Βουλευτές κ. κ. Νίκο Μανωλάκο, Ιωάννη Μελά και Χριστόφορο Μπουτσικάκη.
Εκτός από την σαφή και καθαρή θέση, έχουν ξεκινήσει ενέργειες με παρεμβάσεις στα συναρμόδια Υπουργεία για ματαίωση αυτού του σχεδίου. Στην δική μας Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έχουμε ένα πολύ απλό αίτημα δικαιοσύνης και λογικής του Δήμου και των κατοίκων, η σχεδιαζόμενη Π.Ο.Α.Υ. να μην ιδρυθεί στο παράκτιο μέτωπο όχι του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου δεν προβλέπονταν Π.Ο.Α.Υ. σε αυτό το σημείο ποτέ και πουθενά. Προβλέπονταν η Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων με 3 ζώνες στην νομοθεσία, και μας προέκυψε ξαφνικά η Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας με 10 διάσπαρτες ζώνες, που απέχουν δεκ…
διαβαστε περισσοτερα

Ραδιοφωνική συνέντευξη Δημάρχου Ξηρομέρου, στον πρώτο ΘΕΜΑ Radio 104.6 FM.

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στον Πρώτο ΘΕΜΑ Radio 104.6 FM, στην πρωϊνή εκπομπή ''Σκοίλ Ελικίκου'' με τον Γιάννη Αντύπα Θέμα τις συνέντευξης, η υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας και η λαθεμένη χωροθέτηση της σε όλο το παράκτιο κομμάτι του Δήμου Ξηρομέρου.
https://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................