Iδρύθηκε τράπεζα αίματος από το Συλλόγο Απανταχού Αστακιωτών

Σας ενημερώνουμε ότι εδώ και λίγο καιρό έχει ενεργοποιηθεί η τράπεζα αίματος του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών(Συνεργαζόμαστε με το νοσοκομείο Γεννηματά και ο κωδικός μας είναι 14975) Παρακαλούμε όλους τους φίλους-μέλη του Συλλόγου μας που στην Γενική(έκτακτη) συνέλευση που πραγματοποιήσαμε πριν μερικούς μήνες και οι οποίοι δήλωσαν εθελοντές αιμοδότες να περάσουν από το νοσοκομείο Γεννηματάς και να δώσουν αίμα ούτως ώστε να έχουμε τις πρώτες φιάλες Σας παρακαλούμε πολύ να μην το αμελήσετε διότι δεν έχει καμιά άξια το να έχουμε ανοίξει κωδικό και να μην έχουμε αίμα
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΕΞAΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΣΤΗ Τ/Κ ΣΤΑΝΟΥ -ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΜΕ!!!! 
Ήταν θέλημα μηνών και έγινε πραγματικότητα. Με τον νέο νόμο της αυτόνομης κοινότητας και χωρίς παρεμβάσεις . Προχωράμε μπροστά με προοπτική όραμα και θέληση για το χωριό μας με τον ΑΝΕΞAΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜO. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. ΟΙ ΟΚΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ 1 ΔΡΆΚΟΣ ΑΙΜΊΛΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΉΣΤΟΥ
2 ΚΑΤΣΙΚΟΚΈΡΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΌΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ
3 ΚΑΡΑΔΉΜΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΉΣΤΟΥ
4 ΚΟΥΦΟΓΙΆΝΝΗ ΧΡΥΣΟΎΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ
5 ΜΠΌΜΠΟΥ ΦΩΤΕΙΝΉ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΆΚΗ
6 ΜΟΥΤΆΦΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ
7 ΦΑΡΔΙΆ ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΈΝΗ
8 ΦΛΏΡΟΣ ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Απογευματινά σκέρτσα του ανοιξιάτικου βροχερού καιρού(φωτο)

Γ.Θ
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση με τους ετεροδημότες στην Αθήνα θα έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρης Μασούρας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρης Μασούρας σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων στον ΟΤΕ, 3ης Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα για την παρουσίαση του προγράμματος και την ανταλλαγή απόψεων που αφορούν τον τόπο μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Με τον συνδυασμό -όλα από την αρχή -Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Μετά την καταιγίδα πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο

Όσο δυνατή κι αν είναι η καταιγίδα στη ζωή, πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο μετά. Η φωτογραφία είναι  από την Μπαμπίνη  Ξηρομέρου μετά από δυνατή βροχή.  Ευχαριστούμε τον Στράτο Ζαρκαδούλα.
διαβαστε περισσοτερα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019:Oι υποψήφιοι για την Τ/Κ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Έκλεισαν οι συνδυασμοί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου   2019 η εικόνα ολοκληρώθηκε και για την Τ/Κ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ όπου δύο συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των Μπαμπινιωτών συγκεκριμένα (το αναφέρουμε κατά σειρά δημοσίευσης ) Οι συνδυασμοί ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΜΠΑΜΠΙΝΗ'' & ''ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ -ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ''
Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων 



Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία προς όφελος της αγαπημένης μας Μπαμπίνης 
διαβαστε περισσοτερα

Υπεγράφη η άδεια λειτουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Στην υπογραφή της άδειαςλειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής (Χ.Υ.Τ.) αστικών, μη επικίνδυνων, στερεών αποβλήτων, στην περιοχή Μονοδένδρι του Δήμου Αγρινίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Στράτου, προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νικόλαος Μπαλαμπάνης. Ο Χ.Υ.Τ. εξυπηρετεί τη 2η Γεωγραφική Διαχειριστική Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και περιλαμβάνει τους Δήμους Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Ξηρομέρου.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΝ 07.05.2019 ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Καλεί σε Έκτακτο-Κατεπείγον Διοικητικό Συμβούλιο την Εβδόμη (7η)του Μηνός Μαϊουτου έτους 2019 ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚ2119/27.12.2018 ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Γ.Α.

Ο λόγος του κατεπείγοντος οφείλεται στο γεγονός ότι το Νομικό Πρόσωπο θα πρέπει να είναι εμπρόθεσμο στην διαβίβαση της σχετικής εκθέσεως προς την εισηγήτρια Εφέτη του ΙΑ’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ημερήσια εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης...Από Αθήνα για (Τρίκαλα Κορινθίας-ΛίμνηΔόξα-Αρχαίος Φενεός )

διαβαστε περισσοτερα

Συγκροτήθηκε ο ομότιτλος ανεξάρτητος συνδυασμός "Δυνατός Αετός" με σκοπό την συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές για την τοπική κοινότητα ΑΕΤΟY ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:

Συγκροτήθηκε ο ομότιτλος ανεξάρτητος συνδυασμός "Δυνατός Αετός" με σκοπό την συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές για την τοπική κοινότητα μας. Όλοι οι υποψήφιοι αποφασίσαμε να θέσουμε εαυτό στα κοινά του τόπου που γεννηθήκαμε και ζούμε,με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του χωριού μας,να καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό μας χρόνια τώρα,το κρατούν στάσιμο και προσκολλημένο σε φαύλους κύκλους. Οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο μας δίνουν την δυνατότητα η κοινότητα να έχει πιο ισχυρή οντότητα. Ως ανεξάρτητος συνδυασμός ζητάμε την ψήφο όλων των συγχωριανών μας.
Ζητάμε να μας εμπιστευθείτε ώστε να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας τώρα και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας πάντα κι όχι μόνο την περίοδο εκλογών.
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού οι υποψήφιοι: Αναγνωστέλου Θεοδωρα του Επαμεινώνδα
Βαλλιάνος Επαμεινώνδας του Θωμά
Ζαφείρης Σπύρος του Δημήτρη
Κατσιγιάννης Βασίλειος του Διονύση
Μ…
διαβαστε περισσοτερα

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΡΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Συνδημότισσες και Συνδημότες.
Ονομάζομαι Τσάρκος Χαράλαμπος του Ανδρέα. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα την ενεργή συμμετοχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αστακού. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στον Αστακό Ξηρομέρου. Σπούδασα ως Ειδικός Δασικής Προστασίας στην Κρατική Σχολή Καρπενησίου Ευρυτανίας, ενώ παράλληλα παρακολούθησα πολλά σεμινάρια σχετικά με την αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής δίνοντας βαρύτητα στο περιβάλλον. Εργάζομαι στην εταιρία ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου και  έχω εκλεγεί Πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ.
Ζητώ την υποστήριξή σας για το καλό του τόπου μας!
διαβαστε περισσοτερα

Απόστολος Κατσιφάρας: Περιοδεία σε Πάλαιρο, Μύτικα και Βόνιτσα- «Ανοίγουμε δρόμους στην επόμενη μέρα»

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Με αναφορές στα έργα που η Περιφέρεια υλοποίησε στην περιοχή αλλά και στον έτοιμο, κοστολογημένο και πλήρη σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Κυριακή την Πάλαιρο, τον Μύτικα και την Βόνιτσα. Στις επαφές του ο κ. Κατσιφάρας εστίασε ιδιαίτερα στις παρεμβάσεις της Περιφέρεια με στόχο να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στην περιοχή και ν’ αναδειχθούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. «Ανοίγουμε δρόμους για την επόμενη μέρα» τόνισε ο Περιφερειάρχης και αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί, όπως για παράδειγμα η βελτίωση της οδού Κουβαράς–Φυτείες–Αστακός και Φυτείες–Κατούνα–Μύτικας, αλλάκαι η συνέχεια που δίνεται με τη συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη–Αετός- Αρχοντοχώρι–Μύτικας.

«Δημιουργούμε υποδομές με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και την προστασία …
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Ναούμη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Η συμμετοχή στα κοινά του τόπου μου, δεν αποτελεί για μένα τουλάχιστον, ούτε φιλοδοξία, ούτε επαγγελματικό προσανατολισμό. Δόξα το Θεό, έχω την τύχη, τα τελευταία δώδεκα χρόνια, να εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου, τις πολιτικές επιστήμες και να βιοπορίζομαι αξιοπρεπώς από αυτό. Ακόμη, στον ελεύθερο χρόνο μου, κάνω κάτι που μου αρέσει και με κάνει χαρούμενο, γράφω! Πρόσφατα μάλιστα, κατάφερα να εκδόσω και το πρώτο μου βιβλίο, ένα μυθιστόρημα. Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τα κοινά, απορρέει από την ανάγκη μου, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι με λίγα λόγια πρωτίστως καθήκον με βάση τις δικές μου αξίες. Πέντε χρόνια πριν, οι συντοπίτες μου, με εξέλεξαν δημοτικό τους σύμβουλο. Στα πέντε αυτά χρόνια, έγιναν αρκετά. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα ασφαλώς. Όμως, τα πράγματα, έξω από τον χορό, φαίνονται πάντα πιο εύκολα. Σήμερα, διεκδικώ ξανά την ψήφο των Ξηρομεριτών, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου, Ερωτόκριτου Γαλ…
διαβαστε περισσοτερα

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή τώρα», με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού μας.(Δελτίο τύπου)

Αστακός 6.5.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Ξηρομερίτισσες και Ξηρομερίτες, συνδημότισσες και συνδημότες. Ο συνδυασμός μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή τώρα», με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την δήλωση κατάρτισης και προχωρά σήμερα στην ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ:

Τριανταφυλλάκης Ιωάννης του Λεωνίδα (Υποψήφιος Δήμαρχος)
Εκλογική Περιφέρεια Αλυζίας
1. Βελώνας Απόστολος του Περικλή
2. Γκόλιας Παναγιώτης του Ιωάννη
3. Δρακάς Βασίλειος του Ευσταθίου
4. Κατσαούνης Ελευθέριος του Διονυσίου
5. Λιοπύρη Ελένη του Φωτίου
6. Λιότου - Καϋμενάκη Δέσποινα του Ιωάννη
7. Παληογιάννη - Κεραμίδα Ιωάννα του Νικολάου
8. Παληογιάννης Παναγιώτης (Τζανάκης) του Ευσταθίου
9. Πιτσινέλης Ελευθέριος του Γεωργίου
10. Πολύζος Βασίλειος του Παρασκευά
11. Ταμπάκη - Σούλα Γεωργία του Δημητρίου

Εκλογική Περιφέρεια Αστακού 

1. Βλαχοπάνου - Τσαπαρέλη Ειρήνη του Γεωργίου
2. Βλάχος Γαβριήλ τ…
διαβαστε περισσοτερα

ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ του Άρη Μπιτσώρη

Γέμισε η Ευρώπη απόβλητα, τόνους με κατακάθια μύρια βυτία με ρευστά στο σώμα της αγκάθια.
Ψάχνει για τριτοκοσμικούς  χώρους να τα ¨παρκάρει¨ κι ύστερα απ’ την καύση τους ενέργεια να πάρει.
Και αν δυσεύρετα είν’ αυτά τα μέρη στην Ευρώπη για να πειστούν οι ευάλωτοι πολλοί υπάρχουν τρόποι.
Όλο και κάπου υπάρχουνε πρόθυμοι οσφυοκάμπτες και όντως στο Ξηρόμερο  βρεθήκανε  πελάτες.
Κάποιοι που αξίες και αρχές έχουν απεμπολήσει και δεν ενδιαφέρονται ο τόπος αν βρομίσει.
Στα μουλωχτά μεθόδευσαν να έρθουν τα φουγάρα κι όταν αποκαλύφτηκαν το κάνανε γαργάρα.
Παλιά οι παλιοί θα κρύβονταν με την ουρά στα σκέλη  σήμερα φαύλοι απόγονοι το πνίγουν το κουνέλι.
Έχουνε γίνει λάστιχο πλέον οι συνειδήσεις
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΦΥΤΕΙΕΣ

Αγαπητοί Συγχωριανοί Φυτειών – Κουβαρά και Ετεροδημότες
Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντί σας, δημιουργήσαμε μία ομάδα με δραστήριους και ικανούς πολίτες του χωριού μας, με έντονη δραστηριότητα και παρουσία στα κοινά (Πολιτιστικά – Κοινωνικά - Αθλητικά) και με πλήρη γνώση των αναγκών και των προβλημάτων του χωριού μας. Ορίσαμε ως καθήκον μας, την θέλησηγια ανιδιοτελή προσφορά απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας, καθώς και τον ηθικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, έχοντας κοινό σημείο επαφής την ειλικρινή αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και δραστηριοποιούμαστε όλοι εκεί. Η ανεξάρτητη αυτή κίνησή μας, έχει τη δύναμη να εργασθεί σκληρά και αποφασιστικά, με έξυπνες ιδέες, οργάνωση και θέσπιση στόχων, με υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση, για τη καθημερινότητα και τη διεκδίκηση έργων πνοής, με σκοπό τη χάραξη και υλοποίηση της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας. Για να πετύχουμε τους κοινούς στόχους μας, σας θέλουμε όλους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ, δίπλα μας. Ζητάμε την εμπιστοσύνη και …
διαβαστε περισσοτερα

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λευκάδας το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μάη, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λευκάδας η κατάθεση της δήλωσης κατάρτισης του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου Βόνιτσας» για τις δημοτικές εκλογές από τον υποψήφιο Δήμαρχο Επαμεινώνδα Μωραΐτη. Το πλήρες ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, εργάτες, υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, ανέργους, συνταξιούχους και νέους, που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται. Το σύνολο των υποψηφίων δίνει αυτήν την πολιτική μάχη με τη σεμνότητα και την ανιδιοτέλεια που αρμόζει σε αγωνιστές και την επομένη των εκλογών, σαν μία γροθιά θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα με το ταξικό εργατικό κίνημα, με το συνεπές αγροτικό κίνημα, οργανώνοντας και στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση που αντιπαλεύει την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των διοικήσεων σε δήμους …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................