MEΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:NEA ΓΡΑΜΜΗ...ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΝΕΟΧΩΡΙ-ΚΑΤΟΧΗ-ΛΕΣΙΝΙ-ΑΣΤΑΚΟΣ και Χωριά ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Η εταιρεία μας θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξη καθώς και την καθημερινή σας προτίμηση σε διάφορες μεταφορές και μετακομίσεις, εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία στις μεταφορές.
Εξυπηρετουμε τις περιοχες ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΝΕΟΧΩΡΙ-ΚΑΤΟΧΗ- ΛΕΣΙΝΙ-ΑΣΤΑΚΟ και τα χωριά του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε τις τιμές μας, που σίγουρα δεν θα βρείτε χαμηλότερες στην αγορά με την ποιότητα που σας προσφέρουμε! Όταν όλοι οι άλλοι προσπαθούν, η MEΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ το έχει ήδη κάνει πράξη!2105060480-6932352485
διαβαστε περισσοτερα

Εκλογές 26ης Μαΐου: Μάθε πού ψηφίζεις με ένα κλικ -Άνοιξε η πλατφόρμα του ΥΠΕΣ

Η εφαρμογή τουΥΠ.ΕΣ «Μάθε Πού Ψηφίζεις» βρίσκεται σε λειτουργία – και είναι ήδη ενημερωμένη (εκτός του πεδίου των εκλογικών τμημάτων που θα συμπληρωθεί σταδιακά). Με την εισαγωγή των στοιχείων σας, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και μητρός και ημερομηνία γέννησης μπορείτε να μάθετε πού θα ψηφίσετε.
https://www.aftodioikisi.gr
διαβαστε περισσοτερα

To κοκορέτσι και η καταγωγή του

Kokoretsi (Albanian: kukurec, Greek: κοκορέτσι, Turkish: kokoreç). Σύμφωνα με μια ερμηνεία, η λέξη κοκορέτσιπροέρχεται από τη ρουμάνικηκουκουρέτσου(ελλ. αδράχτι). Το κουκουρέτσουοι Σλάβοι το μετέτρεψαν σε κουκουρούζα, και ονόμασαν έτσι το καλαμπόκι. Στην παραπάνω φωτο ο Άρης Μπιτσώρης επισκεπτόμενος τη Προύσα θέλησε να δοκιμάσει  κοκορέτσι της περιοχής. Και η απάντηση του; σαν του Ξηρομέρου ....δεν υπάρχει!!!
διαβαστε περισσοτερα

Όμορφη χοροεσπερίδα διοργάνωσε & με απόλυτη επιτυχία χθες βράδυ Παρασκευή 5 Απρίλη 2019, ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων "Ο Αμβρακικός".(φωτο-βίντεο)

Στην κατάμεστη αίθουσα της μουσικής ταβέρνας ''ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ'', έσμιξαν οι Βονιτσάνοι με τις οικογένειές τους και φίλους τους, χάρηκαν, γλέντησαν και διασκέδασαν με τραγούδια και χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!......με λαϊκά -νησιώτικα τραγούδια Ξεχωριστή νότα η παρουσία της Βαγγελιό Χρηστιά και του Πάνου Πλαστήρα που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τα Ξηρομερίτικα τραγούδια.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ματούλα Καραούληκαλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχήθηκε υγεία, πρόοδο για μια χρονιά καλύτερη για όλους. Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

H Ξηρομερίτισσα εικαστικός Γεωργία-Γωγώ Μακρυγιάννη με δικά της έργα στην εικαστική έκθεση τέχνης''Sentiments d” Art''

MEGART GALLERY πραγματοποιεί την εικαστική έκθεση ''Sentiments d” Art''.στην οποία συμμετέχει με δικά της σπουδαία έργα (ΦΩΤΟ)και η Ξηρομερίτισσα(Μοναστηράκι) εικαστικός Γεωργία-Γωγώ Μακρυγιάννη )ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 5 ΕΩΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ MEGART GALLERY
ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ 102 – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 5 / 4 / 19 ΩΡΑ 7.30ΜΜ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 5 ΕΩΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Έργα της της Γεωργίας Μακρυγιάννη




Λίγα λόγια για τη Γεωργία Μακρυγιάννη:
διαβαστε περισσοτερα

Ξανά υποψήφιος υποψήφιος για την Τ/Κ Μπαμπίνης Θεόδωρος Ζαρκαδούλας

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει για τέταρτη θητεία την προεδρία της Τ/Κ Μπαμπίνης με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ   δηλώνει ο σημερινός πρόεδρος Θεόδωρος Ζαρκαδούλας.
Δήλωση υποψηφιότητας:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................