Τσικνοπέμπτη ....Στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ (Ιλιον)

διαβαστε περισσοτερα

Αστροφωτογράφιση στο Λιγοβίτσι και την αρχαία Στράτο…

Εξαίσιες και εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νυχτερινό ουρανό του Λιγοβιτσίου, της αρχαίας Στράτου και της λίμνης Οζερός έχει αποθανατίσει τους τελευταίους μήνες με τον φωτογραφικό του φακό αλλά και το τηλεσκόπιο, ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Μπακολίτσας, ¨φανατικός¨ φίλος της της αστροφωτογράφισης! Ο Κωνσταντίνος Μπακολίτσας, μένει μόνιμα στο Αγρίνιο, είναι Βιολόγος, Εκπαιδευτικός, Αντιπρόεδρος της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας, μέλος του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος "Η Αμαδρυάδα", αλλά και ερασιτέχνης σπηλαιολόγος, και αρέσκεται να ανακαλύπτει άγνωστους ή ανεξερεύνητους φυσικούς χώρους της Αιτωλοακαρνανίας ή νέους ουράνιους… κόσμους του σύμπαντος!
Περισσότερα στο ://kalyvia.gr
διαβαστε περισσοτερα

Απόστολος Κατσιφάρας: Παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην Αιτωλοακαρνανία (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Μετά τον Πύργο –το απόγευμα της Δευτέρας- ο κ. Κατσιφάρας παρουσίασε στο Αγρίνιο τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνανία ενώ ο κύκλος παρουσίασης των υποψηφίων ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (6.30 μ.μ., πολυχώρος Αίγλη, Βέσο Μάρε) στην Πάτραμε την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Αχαΐα.

διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΛΩΡΙΑΔΙΤΩΝ

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ το Σάββατο βράδυ 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 9 μ.μ., στο κέντρο ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ, που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου μ
διαβαστε περισσοτερα

Ανοικτή σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους του πλατάνου

Ενημερωτική ημερίδα – ανοικτή σύσκεψη για την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους που προκαλείται από το μύκητα Ceratosystis plataniκαι απειλεί με εξαφάνιση τα πλατάνια της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στις 11:30 το πρωί,στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας(Μικρή Αίθουσα Μεσολογγίου).
διαβαστε περισσοτερα

Αποκριάτικος χορός του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού. ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

Tο Mοναστήρι του ''Φωτμού''. (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Ύστερα από διαδρομή 3 περίπου χιλιομέτρων από τα λουτρά της Μυρτιάς προς το βορρά ή κατηφορίζοντας από το Πετροχώρι 3.5 περίπου χιλιόμετρα προς το νότο,σε ήμερη πλαγιά δίπλα στη λίμνη συναντά κανείς το μοναστήρι του ''Φωτμού''. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................