Ο Γιώργος Μασούρας στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας με καταγωγή από την Κεχρινιά Βάλτου στον ΟλυμπιακόΉρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας
«Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο»
Ο Γιώργος Μασούρας είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 25 χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, μέσω των οποίων τόνισε ότι είναι πλέον μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, ενώ εκθείασε και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ελαιόφυτο Αγρινίου(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Το Ελαιόφυτο(Τοπική Κοινότητα Ελαιοφύτου - Δημοτική Ενότητα ΝΕΑΠΟΛΗΣ), ανήκει στον δήμο ΑΓΡΙΝΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα ''Καλλικράτης''. Το Ελαιόφυτο έχει υψόμετρο 199 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,6659687429 και γεωγραφικό μήκος 21,3885197352.

Δείτε το εκπληκτικό video του Ανδρέα Κουτσοθανάση

διαβαστε περισσοτερα

Πρωινές εικόνες από Μπαμπίνη

Φωτο Δέσποινα Μπιτσώρη
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''Χαλκιοπουλιτών επικοινωνία'' αρ.φύλλο 47

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα αρ.φύλλου 47  ''Χαλκιοπουλιτών Επικοινωνία'' που εκδίδεται  με την φροντίδα του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών''Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης'' 
Διαβάστε τη 
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το νέο έτος από Βασίλη Φωτάκη Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου(MSc Οικονομολόγος- Σ. Επιχειρήσεων)

Ένας χρόνος καινούργιος, νέοι ορίζοντες, προκλήσεις και προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας!!! Το 2019 είναι μια κρίσιμη και σημαντική χρονιά. Ο λαός μας βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Από αυτές θα εξαρτηθεί το μέλλον τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Τοπικό επίπεδο. Το 2019 οι Έλληνες και οι Αγρινιώτες πρέπει να στοχεύσουμε ψηλά επιδιώκοντας το καλύτερο για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας. Με τις σκέψεις αυτές θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Ευλογημένα και Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευημερία και Όμορφες Στιγμές σε όλες και όλους!!! Φωτάκης Φ. Βασίλειος MSc Οικονομολόγος- Σ. Επιχειρήσεων

http://www.365consulting.gr
διαβαστε περισσοτερα

Η Επέλαση της..."Σοφίας" στο Ξηρομερο (φωτο Παπαδάτου Ξηρομέρου)

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στο Ξηρόμερο .Δείτε εικόνες από την Παπαδάτου 
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ " Ο ΚΑΠΡΟΣ " Διήγημα

Κάθε σπίτι είχε και το γουρούνι του εκείνα τα χρόνια. Δεν χρειάζονταν τότε ανακύκλωση και σκουπιδιάρα στο χωριό μας. Όλα τα αποφάγια πήγαιναν στο χοίρο. Με ερχομό των Χριστουγέννων έσφαζαν το ζώο και το κρέας κάλυπτε όλη τη χειμερινή περίοδο.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλυζιανών''Γεώργιος Καραϊσκάκης'

Με χαρά σας προσκαλούμε να έρθετε να γιορτάσετε μαζί μας όλοι οι φίλοι και συγχωριανοί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί μαζί με την κοπή πίτας στο Γαλάτσι Βυζαντίου 20 στις11 Ιανουαρίου του 2019 και ώρα 21:30.
Όσοι συγχωριανοί και φίλοι μπορούν να παραβρεθούν να επικοινωνήσουν για κράτηση προσκλήσεων με τον πρόεδρο του συλλόγου στο τηλέφωνο6979197743. 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμάς Θεόδωρος.


Το Δ.Σ.του Συλλόγου Βλυζιανών Ξηρομέρου''Γεώργιος Καραϊσκάκης''  σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.


διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη τώρα ...οι πρώτες νυφάδες χιονιού

Οι πρώτες νυφάδες χιονιού άρχισαν να πέφτουν σήμερα το πρωί στη Μπαμπίνη η ''ΣΟΦΙΑ'' έκανε την εμφάνιση της με τσουχτερό κρύο
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 .Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπίνης στην Αθήνα .

Σας περιμένουμε και εφέτος να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε ξανά στονετήσιο χορό του Συλλόγου μαςπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019στο''ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ''στη Δάφνη Αττικής(στάση μετρό Δάφνης) με ζωντανή λαϊκή  και δημοτική μουσική .  Θα μας συντροφέψει στο κλαρίνο ο Γιώργος Δάμος& στο τραγούδι ο Δημήτρης Τζουμερκιώτης.
Σας περιμένουμε 
διαβαστε περισσοτερα

Ο συμπατριώτης μας Αντώνη Μπενέκος χοροδιδάσκαλος στο πολιτιστικό σύλλογο χορός και ευεξία "Danse Heart school "

Ο πολιτιστικός σύλλογος χορός και ευεξία  "Danse Heart school " έχει την τιμή να συνεργάζεται με τον χοροδιδάσκαλο Αντώνη  Μπενέκο για το μάθημα των ελληνικών παραδοσιακών χορών Κάθε Δευτέρα 18' 00 - 20'00.  Πληροφορίες  6946432231.
διαβαστε περισσοτερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 - Ενθύμιο εκδρομής Δημοτικού Σχολείου Καινουρίου

Από την εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Καινουρίου στην Αμφιλοχία σχολικού έτους1963-64, ύστερα από μαρτυρίες ανθρώπων της εκπαίδευσης της εποχής. Η κ. Φωτεινή Δ/ντρια....του σχολείου και η αδερφή της ήταν οι εκπαιδευτικοί που συνόδευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Παρακαλούμε όσοι αναγνωρίσουν πρόσωπα μαθητών και μαθητριών ας επικοινωνήσουν στο mail:  demcaffe1912@gmail.com ή με SMS στα κιν. τηλ. 6977982673 cosmote What's Up και στο 6909405878 win
Dem-Press 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................