ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ι. Ν ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ- ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης του Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φυτειών έχουν ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνουν καθαίρεση των παλαιών επιχρισμάτων λόγω παλαιότητας και φθοράς και αντικατάστασή τους με νέα.  Παραθέτουμε την πρόοδο των εργασιών.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!

Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο! Ένας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣΠαναιτωλικός «έκλεισε» το σπίτι του Άρη, αψηφώντας την φοβερή του ατυχία, μιας και ο Τίτορμος έχασε τον Αλχασάν Καμαρά με σοβαρότατο τραυματισμό στο γόνατο. Μεγάλη νίκη μέσα στο Χαριλάου με 1-2 και 5η θέση για τον Παναιτωλικό, που πλέον είναι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι της 5άδας! 
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου απανταχού Στρογγυλοβουνιτών

διαβαστε περισσοτερα

Στέλιος Ε. Πρεβεζάνος (1909-1987) - Ταξιδεύοντας με το παλιό λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σε αφήγηση του Ευάγγελου Στ. Πρεβεζάνου Για τη δημιουργία και την ανάπτυξη των συγκοινωνιών στην Αιτωλοακαρνανία, σπουδαίο ρόλο διαδραμάτισαν τα υπεραστικά λεωφορεία και οι πρώτοι αυτοκινητιστές, όπως ο Στέλιος Ε. Πρεβεζάνος από το Ξηρόμερο,  πραγματικοί «ήρωες» και πρωτοπόροι της εποχής τους, οι οποίοι αποτέλεσαν τον σύνδεσμο που ένωσε τις απομακρυσμένες περιοχές και τα χωριά με τα αστικά κέντρα εντός και εκτός του νομού μας. Ο Στέλιος Ε. Πρεβεζάνος γεννήθηκε στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου και από μικρός αγαπούσε τα ταξίδια και τα αυτοκίνητα.  Κείμενο – έρευνα: Γιώργος Αν. Πανταζόπουλος
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από το Σύλλογο Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

''Η Ηπειρωτική Αποδημία τιμά τους Ηπειρώτες Μακεδονομάχους''

Η Αδελφότητα Παπαδατών Πρέβεζας και το περιοδικό ''ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ''σας προσκαλούν αύριο Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 & ώρα 11:00π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Σ.Ε.Κλεισθένους 15 Αθήνα 7ος όροφος για την εκδήλωση ''Η Ηπειρωτική Αποδημία τιμά τους Ηπειρώτες Μακεδονομάχους'' και την παρουσίαση του βιβλίου ''Η Ήπειρος στους Μακεδονικούς Αγώνες-Ηπειρώτες Μακεδονομάχοι '' του Σωκράτη Βασιλείου ,από τη φιλόλογο Μαρίνα Ντάσιου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Σ.Ε.

Στο πάνελ τον παρουσιαστών και ο εκ μητρός Μπαμπινιώτης Ευάγγελος Ευθυμίου.(γιος της Χριστίνας Αθανασίου Μπενέκου).Τελειόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ "Χορεύουμε για τη ζωή"(Διήμερο πολιτισμού, αλληλεγγύης, αγάπης και ομοψυχίας, στο πνεύμα των Χριστουγέννων)

"Χορεύουμε για τη ζωή"!Διήμερο πολιτισμού, αλληλεγγύης, αγάπης και ομοψυχίας, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της κάθε μέρας μας. 
Η αλληλεγγύη συνώνυμη της κάθε στιγμής μας. 

διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ένταξη έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η
Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαίτερα της Δ.Κ. Αστακού, ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έκανε δεκτό το αίτημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου μας, και με την υπ' αριθ. Ε189 Τροπ.0 Συλλογική Απόφαση (υπ' αριθ. Πρωτ. 128431/30-11-18) ΑΔΑ: 66Α4465Χ18 -6ΗΛ ενέκρινε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018 τα παρακάτω έργα:
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΗ Αστακού: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό ποδοσφαιριστή του ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ Ματαράγκας

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ Ματαράγκας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καθώς και στους οικείους του δύναμη και υπομονή.


Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Παραδοσιακό σπληνάντερο-φρυγαδέλι από το Μπάρμπα Γιάννη Μασσαλή

Κοκορέτσι, σπληνάντερο, φρυγαδέλι από τον μέτρ του είδους Μπαρμπα Γιάννη Μασσαλή ,Παραδοσιακά-νόστιμα-αγνά με την τέχνη του παλιού και έμπειρου στο είδος.   Έτοιμα για τη σούβλα .....περάστε για μεζέ...Με καλό Μπαμπινιώτικο κρασί.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................