Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το απόγευμα της Τετάρτης 28-11-2018 μέχρι και την Πέμπτη 29-11-2018 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά, έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπίνης στην Αθήνα .Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Σας περιμένουμε και εφέτος να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε ξανά στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2019 στο ''ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ'' στη Δάφνη Αττικής με ζωντανή λαϊκή  και δημοτική μουσική . Θα μας συντροφέψει στο κλαρίνο ο Γιώργος Δάμος & στο τραγούδι ο Δημήτρης Τζουμερκιώτης.

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς 

διαβαστε περισσοτερα

Πρώτη Γιορτή Ελληνικής Παράδοσης .Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 Ίλιον Αττικής

Τούτες οι μέρες τόχουνε τούτες οι εβδομάδες για να χορεύουν τα παιδιά να χαίρονται οι μανάδες... Σας περιμένουμε όλους στις 2 Δεκεμβρίου στην πρώτη γιορτή Ελληνικής Παράδοσης σε ένα γλέντι παραδοσιακό με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα... Τα όργανα κουρδισμένα οι προετοιμασίες δίνουν και παίρνουν... οι χορευτές πανέτοιμοι... το κέφι στα ύψη.... 
Ελάτε να γλεντήσετε μαζί μας σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα ...
Σας περιμένουμε οι δάσκαλοι σας Τσούνης Βασίλης -Ρούτη Έφη.... Το ταξίδι συνεχίζεται....


Όταν χορεύουν ο Βασίλης Τσούνης … ΚΑΙ ή Έφη Ρούτη πάλλεται η καρδιά του Ξηρομέρου και της Ηπείρου. Με ρίζες (Ξηρόμερο-Αστακό ο Βασίλης) (Ηπειρώτισσα η Έφη) χορευτές, δάσκαλοι, άνθρωποι.

Χαίρεσαι να τους βλέπεις να χορεύουν . Τυχεροί οι μαθητές τους. Οι χορευτικές τους φιγούρες είναι αληθινή μετουσίωση σε έργο τέχνης.
διαβαστε περισσοτερα

"ΝΗΡΕΑΣ" _ Εκδήλωση "Καταρρέουσα ή βιώσιμη αλιεία σε Κορινθιακό - Πατραϊκό"

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ – ΠΑΤΡΑΙΚΟΥ




H συνεδριακή εκδήλωση του “ΝΗΡΕΑ” στα πλαίσια του FORUM Ανάπτυξης
διαβαστε περισσοτερα

Υπέροχες φωτογραφίες από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ :Δείτε υπέροχες φωτογραφίες από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου (από το φωτογραφικό αρχείο  του Νίκου Σταμουλακάτου).

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................