Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Κατράκειο θέατρο

Παραδοσιακούς χορούς απ' όλη την Ελλάδα θα παρουσίασαν οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη καθώς και τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων της Διεύθυνσης ΑθλητισμούΔήμου Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη.
διαβαστε περισσοτερα

Επαγγελματίες Μπαμπινιώτες (Κρεοπώλες) του Χρήστου Β.Μασαλή

Ας προσπαθήσουμε τώρα να συνδεθούμε με την εποχή του 1930 και να καταχωρήσουμε χάρη ιστορικότητας τους επαγγελματίες Κρεοπώλες που άφησαν τα ίχνη του επαγγέλματός τους δια την εξυπηρέτηση των συγχωριανών μας σε εκείνη τη φτωχή και υποβαθμισμένη περίοδο ανέχειας.
διαβαστε περισσοτερα

Τι αναφέρει το έγγραφο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για επιπλέον χρηματοδότηση για το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό κτηνοτρόφων και ζωικού κεφαλαίου στην χώρα. Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, για περισσότερο από μια δεκαετία, διατηρεί τα ηνία στη Βιολογική εκτροφή, με τους παραγωγούς να έχουν επενδύσει, τόσο σε ότι αφορά τις ίδιες τις εκμεταλλεύσεις, όσο και σε κάθε πτυχή της αγροδιατροφικής αλυσίδας.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων«ο Αμβρακικός» στις Σπέτσες.Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

.
Οι Σπέτσες είναι ιστορική νήσος κοντά στην Αργολική χερσόνησο. Ο πιο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της περιοχής είναι το Μουσείο της Μπουμπουλίνας , η οποία κατά την ελληνική επανάσταση συμμετείχε για την απελευθέρωση και τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους .

Με αφορμή τη σπουδαιότητα του τόπου και σε συνδυασμό παράλληλα με το πρόγραμμα των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων σας προσκαλούμε την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018να συμμετάσχετε στη μονοήμερη εκδρομή του συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων
«ο Αμβρακικός» στις Σπέτσες με τιμή ανά άτομο στα 20 και 35 ευρώ αντίστοιχα αν επρόκειτο για επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας* (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόμιστρο του λεωφορείου καθώς και τα εισιτήρια των ακτοπλοϊκών ) .

Τηλ. Επικοινωνίας : 69 72 41 25 41 & 69 77 940 300

**Παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα για τη συμμετοχή μας ,ώστε να γνωρίζουμε έγκαιρα τον αριθμό θέσεων που θα κλείσουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ραντεβού στις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις 6 και 9 Αυγούστου στη Βόνιτσα!
διαβαστε περισσοτερα

Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Παρεμβάσεις σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο οδικό δίκτυο Σε κρίσιμες παρεμβάσεις σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου προέβη η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας το προηγούμενο διάστημα έχοντας ως μέριμνα την οδική ασφάλεια των πολιτών.
Οι εργασίες εστιάστηκαν στην άρση των καταπτώσεων, όπου αυτή παρατηρείται, στην αποκατάσταση της βατότητας σε συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου, στην επούλωση λάκκων, καθώς και σε καθαρισμό υδατορρεμάτων.
Τα οδικά τμήματα, στα οποία έγιναν παρεμβάσεις και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα από τα μηχανήματα της 

Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας είναι τα παρακάτω:

διαβαστε περισσοτερα

53 μετάλλια για τον ΑΛΚΙΜΑΧΟ στο κύπελλο WADO.(Στα μετάλλια & Ξηρομερίτες)

2 χάλκινα, ομαδικό και ατομικό και ξανάμέσα στα μετάλλια η Ξηρομερίτισα(φωτο)




διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................