Έκθεση ζωγραφικής του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ

Τη Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα σας προσκαλούμε στην έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του τμήματος ζωγραφικής του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΠαλαίρουΧΡΩΜΑΤΑ, που θα γίνει στο Yacht Club δίπλα στο λιμάνι της Παλαίρου.

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΡΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μπήκαμε στον Ιούνιο και σιγά σιγά οι συνθήκες θα μας υπενθυμίζουν τι σημαίνει Ελληνικό καλοκαίρι ως προς τις θερμοκρασίες. Ασφαλώς και έχει γίνει αισθητή η άνοδος της θερμοκρασίας τις τελευταίες ημέρες, όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, εάν δεν υπάρξει κάποια αξιόλογη μεταβολή σε αυτά, προς τα τέλη της προσεχούς εβδομάδας ο καιρός θα καταστεί καθαρά καλοκαιρινός για τις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Μοναδικές στιγμές ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝΗ ΝΊΚΗ...!!! και τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

Το φθινόπωρο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως 
μέλος της εθνικής ομάδος... 

Μοναδικές στιγμές μου χάρισε η αθλήτρια μου με τους συναρπαστικούς αγώνες που έδωσε. Ιδιαίτερα με την ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΑΘΛΉΤΡΙΑ όπου κερδίσαμε το ντέρμπι με 8-7..

διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την ογδόη (8η) του Μηνός Ιουνίου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη εκδρομή του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Αθήνας στα Μετέωρα-Πύλη Τρικάλων -Ελάτη -Περτούλι-Λίμνη Πλαστήρα .(φωτο)

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Αθήνας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία διήμερη εκδρομή το Σάββατο2/6& Κυριακή 3/6 2018στα Μετέωρα-Πύλη Τρικάλων -Ελάτη -Λίμνη Πλαστήρα.


διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΤΗΝ 08.06.2018

διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2018 και στη μάχη κατά της ρύπανσης από το πλαστικό - Ο Απ. Κατσιφάρας φύτεψε δένδρο στα Καλάβρυτα

Δελτίο Τύπου Π.Δ.Ε
Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2018 και στη μάχη κατά της ρύπανσης από το πλαστικό - Ο Απ. Κατσιφάρας φύτεψε δένδρο στα Καλάβρυτα
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Κ ΒΑΡΝΑΚΑ : Κλειστός λόγω έργων ο δρόμος προς Παλαιό Βάρνακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Τ.Κ Βάρνακα αλλά και τους επισκέπτες, ότι από αύριο Τρίτη 5 Ιουνίου 2018  και για όσες μέρες απαιτηθεί ο δρόμος προς Παλαιό Βάρνακα   θα παραμείνει κλειστός  λόγω έναρξης των εργασιών για την αποκατάσταση του τοιχίου αντιστήριξης του δρόμου προς Παλαιό Βάρνακα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Ο Προέδρος της Τ.Κ Βάρνακα ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ,

διαβαστε περισσοτερα

Εκπληκτική η θεατρική παράσταση ''ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ''που παρουσιάστηκε το Σάββατο & την Κυριακή στο θέατρο της ημέρας με τη συμμετοχή του συμπατριώτη από την (Πάλαιρο ) Κων/νο Σερεπίσο

Εκπληκτική η θεατρική παράσταση ''ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ''που παρουσιάστηκε  το Σάββατο 2-6 & την Κυριακή 3-6-2018 στο ''ΘΕΑΤΡΟ της ΗΜΕΡΑΣ'' με τη συμμετοχή του συμπατριώτη από την (Πάλαιρο ) Κων/νο Σερεπίσο μια καταπληκτική δουλειά σκηνοθετικά και ερμηνευτικά που μας ξαναζωντάνεψε τοασπρόμαυρο αριστούργημα της δεκαετίας του 60.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης . Και για τον συμπατριώτη μας Κων/νο Σερεπίσο πάντα επιτυχίες 

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ Αναμνηστικές φωτογραφίες ....σε άσπρο-μαύρο

Ευχαριστούμε το Βασίλη Αθανασίου για το υπέροχο γεμάτο αναμνήσεις φωτογραφικό υλικό .
διαβαστε περισσοτερα

Παναγία Φοινικιά Αιτωλικού(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Στον παλαιό δρόμο Αιτωλικού-Μεσολογγίου,ανάμεσα στις αλυκές της λιμνοθάλασσας,σχηματίζεται μικρή νησίδα.Φιλοξενεί από το 1804 μικρό ναϊσκο,που είναι αφιερωμένος στα Εισόδια της Θεοτόκου.Ο ναός είναι περιμαντρωμένος.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................