Πρόσκληση Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ 'Πολιτισμός περιβάλλον αθλητισμός παιδεία και κοινωνική πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου'

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Εισιτήρια από 2 ευρώ με Βέροια

Για μια φορά ακόμα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τη ΒΕΡΟΙΑ στη Θύρα 3 του γηπέδου μόνο με 2 ευρώ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο: Να ντυθούν στα κίτρινα!
Οι τιμές των εισιτηρίων στις υπόλοιπες θύρες έχουν ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Η συγκρότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας είναι το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

διαβαστε περισσοτερα

Χρώματα & Αρώματα (foto Κώστας Μίχας)

Οι περισσότερες αυλές τού Ξηρομέρου αυτή την εποχή είναι γεμάτες έντονα χρώματα και αρώματα.......Τα αντικρίζεις..Σε ηρεμούν και σε μαγεύουν με την ομορφιά τους.... Όλες οι γειτονιές. Είναι "καλυμμένες" στην ευωδία στο "μείγμα" των αρωμάτων που τα "ταξιδεύει" ο αέρας κ εμείς απολαμβάνουμε....... και  μας χαρίζει την τελειότητα..... ΜΑΓΕΙΑ....

διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ :Ν.Π.Δ.Δ.Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Αστακός , 07.4.2017 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού, Φυτειών και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας δεν θα λειτουργήσουν κατά το χρονικό διάστημα του Πάσχα από την Μ. Πέμπτη, 13.04.2017, μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, 23.04.2017. Θα επαναλειτουργήσουν από 24.04.2017 ημέρα Δευτέρα.
Καλή Ανάσταση! O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Την Μεγάλη Τρίτη εγκαινιάζεται η Ολυμπία Οδός

Την Τρίτη 11 Απριλίου 2017 θα γίνουν τα εγκαίνια για τον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε. Όπως δήλωσε στο ypodomes.com γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα και την ερχόμενη Τρίτη να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.
διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακή η παράσταση του Γενικού Λυκείου Αιτωλικού "Αντιγόνη" στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου (foto Γιάννης Γιαννακόπουλος)

Καθήλωσε και ταυτόχρονα ενθουσίασε το κοινό η παράσταση «Αντιγόνη» του Μπέρτολτ Μπρέχτ που παρουσίασε το ΓΕΛ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ χθες πέμπτη  6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στα πλαίσια του  8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................