Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας με τον Βουλευτή της Ν.Δ Μάριο Σαλμά

Οι βασικές προτεραιότητες που έχει θέσει και ιεραρχήσει η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, αποτέλεσαν το κυρίαρχο θέμα της συνάντησης που είχε με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Μάριο Σαλμά  σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διοικητήριο στο Μεσολόγγι.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι δράσεις που πρέπει  να γίνουν και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτυχθούν για την επίτευξη των στόχων, ενώ ο κ. Σαλμάς εξέφρασε την πρόθεση να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να στείλει μήνυμα αξιοπιστίας και έγκαιρης ολοκλήρωσης του ΕΣΠΑ»

Τις διαδοχικές συναντήσεις του με Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνέχισε σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μεσολόγγι ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση έργων και δράσεων που έχουν ενταχθεί και συγχρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή ενάτη (29η) του Μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Κυριακή και ώρα 18.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα
Ορισμός άμισθου συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ορισμός άμισθου συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ο Δήμαρχος.
Έχοντας υπ' όψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και ειδικότερα της παρ. 1θ αυτού.
2. Την ανάγκη για την επικουρία του Δημάρχου σε τεχνικά θέματα που άπτονται της ισχύουσας νομοθεσίας για την εκτέλεση δημοσίων έργων, της σύνταξης μελετών και της πολεοδομικής νομοθεσίας εν γένει.
3. Τη δυνατότητα αξιοποίησης των ειδικών γνώσεων, της πολύχρονης εμπειρίας και της εκούσιας εθελοντικής διάθεσης για προσφορά του ενεργού πολίτη κ. Γεώργιου Ν. Πουρνάρα, Πολιτικού Μηχανικού Ε.Μ.Π.
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμο δεδομένου ότι ο άμισθος σύμβουλος θα εκτελέσει το έργο του χωρίς αποζημίωση. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
διαβαστε περισσοτερα

Συνέντευξη του συμπατριώτης μας Γιάννη Γερογιάννη από το 48ο Φεστιβάλ βιβλίου στην Αθήνα

Συνέντευξη του συμπατριώτης μας Γιάννη  Γερογιάννη σε εκπομπή του Bookia από το 48ο Φεστιβάλ βιβλίου 

Το Φεστιβάλ Βιβλίου αποτελεί για την πόλη μας, μια όαση πολιτισμού. Έναν θεσμό που για πολλές δεκαετίες εμπλουτίζει και αναβαθμίζει την πολιτιστική ζωή της Αθήνας.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ : ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΣΚΑΒΔΕ .ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Αγιασμός του Συλλόγου

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Διασυνοριακή θεατρική παράσταση «Hubu Re» για την κοινωνική ένταξη και προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία

Η διασυνοριακή παράσταση «Hubu Re» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας, στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «CROSS THE GAP: Accessibility for social and cultural inclusion / ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΝΟ: Προσβασιμότητα για κοινωνική και πολιτιστική ένταξη»,
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Τα ηχητικά πρακτικά του Δ.Σ. στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

ΕΝΑΡΞΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.(Αρχή-14:33)
1. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2019.(14:34-48:39) 2. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.(48:40-1:10:13) 3. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 174 ΤΟΥ Ν. 3463/2006. Αποσύρθηκε. 4. ΑΠΟΔΟΧΗ & ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.(1:10:14-1:49:07) 5. ΑΠΟΔΟΧΗ & ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Γ΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ). Αποσύρθηκε 6. ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.(1:49:08-τέλος) 7. ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣ. 8. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & EUROBANK. 9. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΠΔΔ 'ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ' ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2018. 10. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΠΔΔ 'ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ' ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2018. 11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟ…
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απομαγνητοφώνηση πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απομαγνητοφώνηση πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αστακός 24.09.2019 Αρίθ. πρωτ.: 7903 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας 30 006
Τηλ.: 2646360500/37
Fax: 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr
ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Ο Δήμος μας, θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. 2019» συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 4.500,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Η διαδικασία σύναψης σύμβασης θα γίνει με απευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει της τιμής όπως ορίζεται στο άρθρο 86 του Ν. 4412/2016.
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς, όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον με σχετική έγγραφη οικονομική προσφορά έως την Τετάρτη 02.10.2019 στη Δ/νση:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................