Η Περιφέρεια προετοιμάζει τη μεταφορά μαθητών για την επόμενη σχολική χρονιά– Συγκροτήθηκε και συνεδρίασε η Περιφερειακή Ομάδα Διοίκησης Έργου

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 η Περιφερειακή Ομάδα Διοίκησης Έργουπου έχει ως αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματικότερη μεταφορά των μαθητώνκαι στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Η Ομάδα συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.
διαβαστε περισσοτερα

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι Αστακιώτες: Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που έχει προγραμματίσει αμέσως μετά την εκδήλωση στην στοά βιβλίου(Πεσμαζόγλου και Σταδίου) την Δεύτερα 28/1/για να αποτρέψουμε το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό διοργανώνει την πρώτη μεγάλη χοροεσπερίδα μαζί με την κοπή βασιλόπιτας στο εκπληκτικό μουσικό κέντρο ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE στην Οδό Γαλατσίου και Αγ. Λαύρας .
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Eκκλησίες που υπήρχαν στο χωριό ... O Άγιος Αθανάσιος

Μέσα στο χωριό υπήρχε μια εκκλησία που ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Αθανάσιο
Βρισκόταν εκεί που περνάει ο κοινοτικός δρόμος από το σπίτι του Χαρίλαου Ζαρκαδούλα ως το δρόμο που πάει στον Αετό προς τα κάτω, στο μονοπάτι που πάει ο δρόμος για το σπίτι του Στράτου Σταμουλακάτου και του Χρήστου Βλαχάκη, τα οποία αγόρασε ο Διονύσης (Νύσας) Ζαρκαδούλας από τα Βλυζιανά και αργότερα ο ανιψιός του Γιώργος Δ. Ζαρκαδούλας. 
Εκεί κοντά είναι και το σπίτι του Πάνου Κολώνια και του Βαγγέλη Παλιούρα.






Πηγή : Γεώργιος Σ.Μπαρμπαρούσης .ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (αρχαίαι φοιτίαι)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................