Αύριο, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 12.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα υπογράψει την σύμβαση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY».

Αύριο, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 12.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα υπογράψει την σύμβαση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY».(agriniopress.gr)

διαβαστε περισσοτερα

Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αγίου Κωνσταντίνου: Την Τετάρτη 29/11/2017 o ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων .ΑΕ.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ- ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τετάρτη 29/11/2017 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Άτλαντες Αγρινίου στο Δοκίμι θα γίνει το φιλικό παιχνίδι  με την ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου.
Ώρα προσέλευσης 17:00!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΡΙΕΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ"

διαβαστε περισσοτερα

Όχι στη μονάδα από βιορευστά στη θέση «Γουργουβλή» της Τ.Κ. Θυρρείου, Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Από κατοίκους και φορείς . Δυναμική παρουσία στο σημερινό συλλαλητήριο(FOTO)

διαβαστε περισσοτερα

Τιμώμενη Περιφέρεια η ΠΔΕ στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως τιμώμενη Περιφέρεια με δικό της περίπτερο.  Το 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, εγκαινιάζεται την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή  3 Δεκεμβρίου 2017.
διαβαστε περισσοτερα

Οι πρώτες εικόνες από το κλείσιμο του δρόμου Αμφιλοχίας-Βόνιτσας στη διασταύρωση για Θύρρειο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση ''Γουργουβλή''

Οι πρώτες εικόνες από το κλείσιμο του δρόμου στη διασταύρωση για Θύρρειο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση ''Γουργουβλή'' ΕΔΏ, από κατοίκους και φορείς που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

διαβαστε περισσοτερα

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα Ακαρνανικά

Πλησιάζουμε στα τέλη Νοεμβρίου και τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα Ακαρνανικά όρη ( φωτο από τα λευκά Ακαρνανικά και την Αρχόντισσα του Ξηρομέρου Κατούνα(φωτο Παναγιώτης Τσούτσουρας)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................