Θεματικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στην Πάτρα, το διήμερο 22 και 23 Μαΐου 2024

Η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη, αποτελούν τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν το διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στην πόλη της Πάτρας.
διαβαστε περισσοτερα

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2024-Καταψήφισε η Αντιπολίτευση- Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Υπερψηφίστηκε - όπως άλλωστε αναμενόταν - ο Προϋπολογισμός του 2024 με τις ψήφους μόνον των Δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης καθώς σύσσωμη η Αντιπολίτευση ψήφισε αρνητικά.Υπερψήφισαν 15 Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης ενώ απούσα, για ακόμη μία φορά, από την συνεδρίαση ήταν η κ. Χριστίνα Ταπραντζή-Πέττα η οποία ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπαμπούρη ότι δεν θα παραστεί , λόγω κάποιου θέματος υγείας.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στην Πάλαιρο

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στην  Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Ας Γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα της Ευρώπης». Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Κέντρο Europe Direct σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εικαστικό Σύλλογο Παλαίρου «Χρώματα» και τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα

Ας Γιορτάσουμε μαζί, την Ημέρα της Ευρώπης. Πάλαιρος 2024 (βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαίου 2024, στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Ας Γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα της Ευρώπης». Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το γραφείο Europe direct σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εικαστικό Σύλλογο Παλαίρου «Χρώματα» και τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2024 ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ).

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΕπισυνάπτονται οι εισηγήσεις των καταστάσεων εσόδων- εξόδων του Προϋπολογισμού για το 2024, όπως αυτός ψηφίστηκε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Μαΐου 2024. Συνημμένα: ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024.pdf999 kBΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024.pdf542 kBΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024.pdf264 kB
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................