1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024, σε Αστακό και Μύτικα

Πηγή: Σελίδα Facebook ''1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024''. 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΤΟΠΑΡΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η 1η μοτοσυκλετιστική συνάντηση είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας, ένα γεγονός που αναδεικνύει τον μοτοσυκλετιστή και τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς συμφέροντα, με καλεσμένους όλες τις μοτοπαρέες και ανεξάρτητους μοτοσυκλετιστές.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερήσιο Πανηγύρι στη Μαλεσιάδα Βάλτου | Μουσική, χορός και παράδοση(video)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλεσιάδας πραγματοποίησε στις 20 Μαΐου 2024 ημερήσιο πανηγύρι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.Η ορχήστρα αποτελούνταν από:
διαβαστε περισσοτερα

Τοποθέτηση σε 10 σημεία του Δήμου Ξηρομέρου κάδων ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων.

Τοποθέτηση σε 10 σημεία του Δήμου Ξηρομέρου κάδων ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων.

Ημερομηνία 22-5-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι τοποθετήθηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου Ξηρομέρου, 10 κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων.Συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr

Ημερομηνία 22.5.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: 9ΗΗ4Η-ΞΩΒ) της Κτηματικής Υπηρεσίας Αιτ/νίας, διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με αντικείμενο: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ της ΠΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ». Την 29η του μηνός ΜΑΪΟΥ του έτους 2024, ημέρα Τετάρτη θα εκκινήσει με ώρα έναρξης 10:30 π.μ., δημόσιος πλειοδοτικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός, για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, σε πέντε (5) θέσεις της Π.Ε. Αιτωλ/νίας (Δήμος Ξηρομέρου). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο έγγραφο. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 9ΗΗ4Η-ΞΩΒ.pdf207 kB
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην ημερίδα του Εργαστήριου «Παναγία Ελεούσα»

«Ενδυνάμωση των Ατόμων με Αναπηρία μέσω του Αθλητισμού», ήταν το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 στο Μεσολόγγι, από το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................