ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΝ/ΝΩΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ''ΑΧΕΛΩΟΣ''

Αγαπητοί φίλοι!!Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο καλοκαιρινό αντάμωμα του Συλλόγου μας την Τρίτη 18/06, στην ταβέρνα "Ρούμελη", Θράκης 1 Νέα Σμύρνη.
Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη δράσεις & πολύ χορό, ελάτε να ανταμώσουμε, να καλωσορίσουμε παρέα το καλοκαίρι και βέβαια να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δράσεις μας!!
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα .Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987

Η 14η Ιουνίου 1987 είναι ημερομηνία - ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμόΕκείνη τη ζεστή κυριακάτικη νύχτα, η εθνική ομάδα της καλαθοσφαίρισης ανάγκασε όλους τους Έλληνες - φιλάθλους και μη- να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ, την πρώτη στην ιστορία του αθλήματος, που ήλθε έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα με τη Σοβιετική Ένωση και νίκη με 103-101 στην παράταση. Ήταν ο μεγαλύτερος θρίαμβος του ελληνικού αθλητισμού σε ομαδικό άθλημα μέχρι τότε και θα παραμείνει μέχρι το 2004, όταν η εθνική ομάδα θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΥΤΙΚΑΣ: Σάββατο 15-6-2024 έως την Κυριακή 8-9-2024, ο πλακόστρωτος δρόμος από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μύτικα θα είναι κλειστός

ΠΗΓΗ¨.Σελίδα facebook. Δημήτρης ΦάρροςΠροέδρος τ/κ ΜύτικαΣας γνωρίζουμε ότι από το Σάββατο 15-6-2024 έως την Κυριακή 8-9-2024, ο πλακόστρωτος δρόμος από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μύτικα θα είναι κλειστός από τις 07.00 μ.μ έως τις 05.00 π.μ. Παρακαλούμε όλοι οι πολίτες να σεβαστούμε και να στηρίξουμε το μέτρο.Επίσης.
διαβαστε περισσοτερα

Περιβαλλοντική Δράση ΣΔΕ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Μαθητές ΣΔΕ Ξηρομέρου – Ενεργοί Πολίτες/ Εβδομάδας δράσεων συνέχεια...

Μια εβδομάδα πλούσια σε δράσεις από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξηρομέρου ολοκληρώθηκε με μια ακόμη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης  13 Ιουνίου 2024.Στα πλαίσια του γραμματισμού περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και του διαθεματικού project "Συλλέγοντας Δρώμενα & Έθιμα του Ξηρόμερου" το σχολείο μας προχώρησε στη φύτευση αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών στο Αστακό στις περιοχές Εσχατολάγκαδο και Χοβολιό.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΡΤΑΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ«ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ»ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΡΤΑΣ(ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΥΠ’ ΑΡ. 12/2 ΝΟΕ 2021)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟλοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έγκρισης της αρχιτεκτονικής μελέτης για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη Μπαμπίνης, από την αρμόδια υπηρεσίας  της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας και Λευκάδος.Επιπρόσθετα σας γνωρίζουμε, ότι δόθηκε η άδεια έναρξης των εργασιών, για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη Μπαμπίνης, από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Γραμματέα της ΛΑΕ ΑΑ Δημήτρη Στρατούλη Ευχαριστήριο στους κατοίκους του Καστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Γραμματέα της ΛΑΕ ΑΑ Δημήτρη ΣτρατούληΕυχαριστήριο στους κατοίκους του Καστού για την ανάδειξη ως πρώτης δύναμης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Στο μικρότερο και πανέμορφο νησάκι του Ιονίου τον Καστό, που ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, η Ενωτική Πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αναδείχθηκε στις ευρωεκλογές πρώτη δύναμη με 22,2%.Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους κατοίκους του Καστού και για άλλη μία φορά την αλληλεγγύη μας στους αγώνες τους για να λυθούν τα χρόνια προβλήματά τους (ύδρευση, αγροτικός γιατρός, σκουπίδια κλπ) και, ιδιαίτερα, στο σύντροφό μας Γιώργο Τριλίβα, που είναι στην πρώτη γραμμή αυτών των αγώνων.Το επόμενο διάστημα, αντιπροσωπεία μας θα επισκεφτεί τον Καστό για να καταγράψει πιο αναλυτικά τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού, ώστε να αναδείξει και να προβάλλει μαχητικά και αποτελεσματικά τις συγκεκριμένες προτάσεις τους για επίλυσή τους.Αθήνα 14/6/2024Το Γραφείο Τύπου
διαβαστε περισσοτερα

Ο Κώστας Καραγκούνης υφυπουργός Εργασίας

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, με τις αλλαγές να περιορίζονται σε συγκεκριμένα υπουργεία, και τον πρωθυπουργό να στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα.
Τέσσερις υπουργοί εκτός κυβέρνησης με τον ανασχηματισμόΔείτε συνέχεια https://www.iefimerida.gr/
διαβαστε περισσοτερα
Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο από 1-5-2024 έως 31-10-2024.

Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο από 1-5-2024 έως 31-10-2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 14-6-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ. Ο Δήμος Ξηρομέρου κατά την αντιπυρική περίοδο 1-5-2024 έως 30-10-2024, καλεί όλους τους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, εντός των ορίων του Δήμου, να προβούν σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της, καθώς και να συντηρούν τους χώρους αυτούς καθαρούς καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, και συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 13/6/2024 Αριθ. πρωτ.: 7113 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17 Ιουνίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Μάριος Σαλμάς τακτικός καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ

Γράφει στην προσωπική του σελίδα facebook.Όταν ήμουν παιδί ήθελα μόνο να γίνω Χειρουργός. Τα κατάφερα με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά την βοήθεια του θεού και την στήριξη των γονιών μου. Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα. Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καθηγητές του
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................