Ενημέρωση για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Αστακού.

Ημερομηνία 13-12-2022ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον Απρίλιο του 2021, κατόπιν εκπόνησης μελέτης και αίτησης του Δήμου Ξηρομέρου,  εντάχθηκε με κατάταξη βαθμολογίας 12η στις συνολικά 28, η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για χρηματοδότηση της πράξης «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» με κωδικό ΟΠΣ 5073596, στα πλαίσια της πρόσκλησης «4.c.1.1-a3: «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».Όσον αφορά το έργο που σχεδόν έχει τελειώσει, μετά από επικοινωνία με τον ανάδοχο του έργου, οι αντλίες θερμότητας μπήκαν σε λειτουργία πριν λίγες ημέρες, στα πλαίσια της δοκιμαστικής τους λειτουργίας.Η αντλία θερμότητας του Δημοτικού Σχολείου ανταποκρίθηκε και λειτουργεί κανονικά, ενώ στην αντλία θερμότητας του Γυμνασίου Αστακού, στη φάση της δοκιμαστικής λειτουργίας, από το εξο…
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στις επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Πηγή. Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Συμμετείχαμε στις επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 , παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου,μετά από πρόσκληση του φίλου Δημάρχου Καλαβρύτων  και Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας ,Αθανάσιου Παπαδόπουλου .
διαβαστε περισσοτερα

«Οι φαρμακοποιοί επιδιώκουμε να είμαστε μέρος της λύσης του προβλήματος των ελλείψεων των φαρμάκων» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης

Για το θέμα των ελλείψεων φαρμάκων αναφέρθηκε κατά την παρουσία του στην εκπομπή  «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» του OPEN TV με τους δημοσιογράφους Μάνο Νιφλή και Χρύσα Φώσκολου ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.« Υπάρχουν ελλείψεις σε πολλά φάρμακα. Είμαστε ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε διαρκή επικοινωνία τόσο με την πολιτεία όσο και με τους εμπλεκόμενους φορείς στη διακίνηση του φαρμάκου προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό θέμα. Υποχρέωση μας να μπορούν οι πολίτες να βρίσκουν τα φάρμακα για τις θεραπείες τους. Οι φαρμακοποιοί παραμένουμε δίπλα στους πολίτες και επιδιώκουμε να είμαστε μέρος της λύσης του προβλήματος»
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Στη μνήμη όσων χάθηκαν αλλά και στο όνομα του Ανθρώπου, της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε παντού τη Ράχη του Καπή, μέχρι την πλήρη δικαίωση»

Στις επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στα Καλάβρυτα, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
διαβαστε περισσοτερα

Μεταφέρεται για την ίδια ώρα σήμερα στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείο Φυτειών η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ημερομηνία 13-12-2022ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση στη κεντρική πλατεία Φυτειών στις 06:00 μ.μ., για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, μεταφέρεται για την ίδια ώρα σήμερα στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείο Φυτειών, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση με το ΚΔΑΠ Φυτειών και ο Σύλλογος ‘’Ακαρνανικό Φως’’, σας προσκαλούν να παραβρεθείτε.Αναμένονται πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα για τους μικρούς μας φίλους, γιατί Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη και χαρά για τα παιδιά!!!
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Εγκαίνια έκθεσης «Όταν οι καιροί σβήσαν τη φεγγοβολιά.. Ιστορικές Εικαστικές Πορείες, Σμύρνη» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι.

Εγκαίνια έκθεσης «Όταν οι καιροί σβήσαν τη φεγγοβολιά.. Ιστορικές Εικαστικές Πορείες, Σμύρνη» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι.
διαβαστε περισσοτερα

Οι Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων έφτασαν και ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ολοκληρώνει τον στολισμό των πόλεων και των χωριών του Δήμου δίνοντας μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη νότα. Από τα Χριστούγεννα του 2014 ξεκίνησαν Χριστουγεννιάτικες γιορτές αρχικά στις πλατείες της Βόνιτσας ,της Κατούνας και της Παλαίρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ Β/Α ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ (Δ.Ε. ΘΕΣΤΙΕΩΝ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ) Ουτοπία ή πραγματικότητα; Δεν πάει άλλο…!ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Κώστας Διον. Κορδάτος*

ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Κώστας Διον. Κορδάτος*
ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ Β/Α ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ(Δ.Ε. ΘΕΣΤΙΕΩΝ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ) Ουτοπία ή πραγματικότητα;Δεν πάει άλλο…!Ο ΠΟΛΕΟκεντρισμός οδηγεί σε υποβάθμιση συνολικά της ζωής των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................