ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.Πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας Η χαρτογράφηση των  ψυχιατρικής φροντίδας στη Δυτική Ελλάδα, οι  αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων, η αποκατάσταση του Παλαιού Κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντος χώρου, όπως επίσης η εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης, ήταν ορισμένα από τα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Συγχαρητήρια για την εκλογή του Παναγιώτη Χολή, σαν Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και σε όλο το νέο Κεντρικό Συμβούλιο.

Συγχαρητήρια για την εκλογή του Παναγιώτη Χολή, σαν Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και σε όλο το νέο Κεντρικό Συμβούλιο.
Ημερομηνία 26-6-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον φίλο και συμπατριώτη μας από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου Παναγιώτη Χολή, για την εκ νέου εκλογή του ως Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη στο νέο Κεντρικό Συμβούλιο.Ο Παναγιώτης ο Χολής δεν χρειάζεται συστάσεις και ούτε το έχει ανάγκη, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το έργο, την προσφορά και την δράση του ποιος είναι και για το πόσο νοιάζεται και προσπαθεί να δει τον Δήμο Ξηρομέρου να πηγαίνει μπροστά.Εύχομαι στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη υγεία, δύναμη και καλό έργο για την Αιτωλοακαρνανία.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Διοικητικά πρόστιμα από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Στην επιβολή διοικητικών προστίμων για διάφορες παραβάσεις στον τομέα του εμπορίου προχώρησε η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας σε σούπερ μάρκετ, αλλά και σε εταιρία διακίνησης πετρελαιοειδών.
διαβαστε περισσοτερα
Στις 11/08/2024, ημέρα Κυριακή, ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς». Ο χάρτης των διαδρομών και η φόρμα συμμετοχής.

Στις 11/08/2024, ημέρα Κυριακή, ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς». Ο χάρτης των διαδρομών και η φόρμα συμμετοχής.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 26-6-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινότητα Αστακού και ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11/08/2024, τον 5ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού. Δρομικά αγωνίσματα εκδήλωσης και πρόγραμμα αγώνων:
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για την Πέμπτη 27 Ιουνίου: Tο Περιφερειακό Σχέδιο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ).

Πρόσκληση για την Πέμπτη 27 Ιουνίου: Tο Περιφερειακό Σχέδιο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ).

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 26/6/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου σας προσκαλεί σε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Μπλέτσα Στυλιανό (Λίνος), την 27η Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού με θέμα: "Tο Περιφερειακό Σχέδιο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ)". Επ' αφορμή της συνάντησης θα αναλυθεί το πλαίσιο μίας στενότερης συνεργασίας με σκοπό τη βιώιμη ανάπτυξη του Δήμου. Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή σας Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝ.ΣΥ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΠΑΝ.ΣΥΤην Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία  πραγματοποίησε την Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της, σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού της και η διαδικασία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Κ.Σ και Ε.Σ  Κατά τη διαδικασία της συνέλευσης, που είχε μεγάλη προσέλευση και πλήρη απαρτία,, εγκρίθηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, καταρτίστηκε το ψήφισμα θέσεων για τα προβλήματα του Νομού μας, κατατέθηκαν προτάσεις για τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝ.ΣΥ. και εκλέχθηκαν  τα 10 μέλη του Νέου Κεντρικού Συμβουλίου και τα 5 μέλη για το Εποπτικό Συμβούλιο.Τα εκλεγμένα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 ως εξής: -ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................